Libnet.ro
UNICEF

16:30

Florin Iordache: Eu cred ca legislatia din Romania poate fi un exemplu si pentru cei care critica in acest moment

Antena3 Antena3,
Florin Iordache: Eu cred ca legislatia din Romania poate fi un exemplu si pentru cei care critica in acest moment

Presedintele Comisiei speciale pentru elaborarea legilor Justitiei, Florin Iordache, a declarat miercuri ca legislatia in domeniul Justitiei din Romania poate fi un exemplu si pentru cei care critica in acest. continuă pe Antena3

Florin Iordache, despre rezolutia PE pe justitie si MCV: Legislatia din Romnia poate fi un exemplu si pentru cei care critica / Sa fie mai atenti; sa citeasca mai bine

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat miercuri, despre urmatorul raport MCV si rezolutia Parlamentului European privind justitia din Romania, ca legislatia romaneasca in domeniul justitiei poate fi un exemplu, iar criticii ei sa citeasca mai bine.

Florin Iordache, despre decizia CCR privind completurile de cinci judecatori: Pana si inalta Curte trebuie sa respecte legea

Social-democratul Florin Iordache, presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea legilor justitiei, a declarat miercuri, referindu-se la faptul ca CCR a stabilit ca exista un conflict juridic de.

Florin Iordache despre decizia CCR: Avem o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea legilor justitiei, Florin Iordache, a declarat miercuri, dupa decizia CCR, ca exista o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte. Eu v-am spus.

Florin Iordache, despre declaratia dura a lui Klaus Iohannis: A intrat in campanie cu atacuri care nu-si au locul

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat marti, la Parlament, ca prin acuzatiile aduse de Klaus Iohannis, seful statului arata ca a intrat in campanie electorala si a precizat c?.

Florin Iordache, Comisiei de la Venetia: Este exclus ca PSD sa renunte la sectia pentru anchetarea magistratilor

Presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, deputatul Florin Iordache, a declarat marti, la Parlament, ca le-a spus membrilor Comisiei de la Venetia ca este exclus ca PSD sa renunte la infiintarea sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Florin Iordache, catre Comisia de la Venetia: Este exclus ca PSD sa renunte la sectia pentru anchetarea magistratilor

Presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, deputatul Florin Iordache, a declarat marti, la Parlament, ca a spus membrilor Comisiei de la Venetia ca este exclus ca PSD sa renunte la.

LOVITURA de la Bruxelles! REZOLUTIA Parlamentului European despre statul de drept din Romania baga spaima in PSD

Eurodeputatul PSD Razvan Popa considera ca o eventuala rezolutie a Parlamentului European cu privire la situatia din Romania ar fi total nejustificata. Politicianul neaga faptul ca Romania ar fi inregistrat.

Rezolutia privind statul de drept din Romania va fi votata de Parlamentul European martea viitoare, 13 noiembrie

Rezolutia privind statul de drept din Romania va fi supusa votului in plenul Parlamentului European martea viitoare pe 13 noiembrie, au decis in urma cu putin timp liderii Legislativului european reuniti la Bruxelles in sedinta Conferintei presedintilor.

Prima regiune din Romania care si-a lansat propria moneda

Sibiul este prima regiune din Romania care isi va lansa o moneda locala, Sibcoinul, in 21 noiembrie, la Bucuresti, aceasta moneda urmand sa fie folosita pe durata anului 2019, cand judetul va fi Regiune.

Discounterul Kik deschide al treilea magazin din Romania, in urma unei investitii de 20.000 de euro

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanti discounteri de imbracaminte din Germania, cu o retea de peste 3. 500 de magazine in Europa, anunta lansarea celui de-al treilea magazin din Romania, in Uvertura Mall, cel mai mare centru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )