Libnet.ro
UNICEF

12:45

Florin Iordache: Decizia CCR este clara. Codruta, go home!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Florin Iordache: Decizia CCR este clara. Codruta, go home!

Decizia Curtii Constitutionale in cazul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, este una clara, spune presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile Justitiei, Florin Iordache, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Florin Iordache: Decizia este clara. Codruta go home!

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat miercuri ca decizia Curtii Constitutionale este clara: Codruta go home!. Decizia este clara. in trei cuvinte: Codruta go home!, daca tot vorbeste engleza, a spus acesta, la Palatul Parlamentului.

Daniel Horodniceanu, reactia la decizia CCR: Este o aberatie logica, daca vrem o Justitie independenta

Daniel Horodniceanu este primul procuror sef care reactioneaza dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA. Seful DIICOT critica decizia judecatorilor afirmand.

Iordache, dupa decizia CCR: Codruta, go home

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a declarat, miercuri, ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va trebui sa-si dea demisia. Codruta, go home, a fost mesajul lui Iordache.

Florin Iordache, reactie dupa decizia CCR: Codruta go home

Florin Iordache, artizanul din spatele modificarilor legislative din justitie, a avut o reactie de bucurie dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea Laurei Codruta Kovesi si a cerut ca aceasta sa.

Florin Iordache, despre decizia CCR: Codruta, go home! E o victorie a normalitatii

Deputatul PSD Florin Iordache a vorbit, miercuri, despredecizia Curtii Constitutionale. CCRil obliga pe presedintele Klaus Iohannis sa o revoce din fruntea DNA pe Laura Codruta Kovesi. Decizia.

Miscarea pregatita de Klaus Iohannis dupa decizia CCR

Curtea Constitutionala a anuntat oficial ca presedintele Iohannis este obligat sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. in urma comunicatului CCR, este posibil ca presedintele Klaus Iohannis sa.

FOTO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

FOTO VIDEO Sute de timisoreni au iesit in strada dupa decizia CCR privind revocarea sefei DNA

Decizia CCR prin care Klaus Iohannis e obligat sa o demita pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi a scos sute de oameni in strada la Timisoara.

Reactia lui Tudorel Toader dupa decizia CCR in cazul lui Kovesi

La scurt timp dupa decizia CCR cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris o postare pe o retea de socializare in care argumenta ca verdictul Curtii Constitutionale valorifica principiul.

Florin Iordache, despre Comisia pentru Adevar si Reconciliere: Orice este oportun n tara aceasta

Florin Iordache, presedinte al Comisiei de modificare a pachetului de legi in justitie spune ca ar fi oportuna infiintarea unei comisii de Adevar si Reconciliere, asa cum anunta Calin Popescu Tariceanu, aceasta putand fi constituita in sesiunea urmatoare.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )