Libnet.ro
UNICEF

18:30

Florin Iordache, reactie dupa decizia CCR: Codruta go home

B1 B1,
Florin Iordache, reactie dupa decizia CCR: Codruta go home

Florin Iordache, artizanul din spatele modificarilor legislative din justitie, a avut o reactie de bucurie dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea Laurei Codruta Kovesi si a cerut ca aceasta sa. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa decizia CCR

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut o prima reactie dupa decizia luata de Curtea Constitutionala, aceea de a admitesesizarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader. CCR a constatat,.

Iordache, dupa decizia CCR: Codruta, go home

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a declarat, miercuri, ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va trebui sa-si dea demisia. Codruta, go home, a fost mesajul lui Iordache.

Tudorel Toader, prima reactie dupa decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader reactioneaza dupa ce judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis miercuri ca exista un conflict constitutional intre Executiv si Presedintie prin refuzul lui Klaus Io.

Florin Iordache, despre decizia CCR: Codruta, go home! E o victorie a normalitatii

Deputatul PSD Florin Iordache a vorbit, miercuri, despredecizia Curtii Constitutionale. CCRil obliga pe presedintele Klaus Iohannis sa o revoce din fruntea DNA pe Laura Codruta Kovesi. Decizia.

Reactia lui Tudorel Toader dupa decizia CCR in cazul lui Kovesi

La scurt timp dupa decizia CCR cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris o postare pe o retea de socializare in care argumenta ca verdictul Curtii Constitutionale valorifica principiul.

Augustin Lazar, prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale

Procurorul General, Augustin Lazar, a avut o prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale. Acesta a sustinut ca a luat act de decizie si la fel ca seful statului asteapta motivarea CCR. Biroul de infor.

Toader, prima reactie dupa decizia CCR: Procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca decizia CCR privind posbilitatea revocarii sefei DNA valorifica principiul constitutional potrivit caruia procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului Justitiei, iar seful statului nu poate evalua procurorii de rang inalt.

Miscarea pregatita de Klaus Iohannis dupa decizia CCR

Curtea Constitutionala a anuntat oficial ca presedintele Iohannis este obligat sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. in urma comunicatului CCR, este posibil ca presedintele Klaus Iohannis sa.

Protest in fata Guvernului dupa decizia CCR. Peste 1.000 de oameni s-au strans in Piata Victoriei. imbranceli cu jandarmii

Aproximativ 1. 000 de persoane s-au adunat miercuri in Piata Victoriei, in urma deciziei Curtii Constitutionale in cazul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Protestatarii au blocat circulatia, in apropiere de.

Reactia procurorilor din CSM, care au dat aviz negativ pe revocarea lui Kovesi, dupa decizia CCR

Sectia pentru procurori a CSM a reactionat dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca presedintele Klaus Iohannis este obligat sa semneze decretul de revocare din functie a procurorului-sef DNA, Laura Codruta.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )