Libnet.ro
UNICEF

23:30

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa decizia CCR

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa decizia CCR

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut o prima reactie dupa decizia luata de Curtea Constitutionala, aceea de a admitesesizarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader. CCR a constatat,. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, prima reactie dupa decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader reactioneaza dupa ce judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis miercuri ca exista un conflict constitutional intre Executiv si Presedintie prin refuzul lui Klaus Io.

Augustin Lazar, prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale

Procurorul General, Augustin Lazar, a avut o prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale. Acesta a sustinut ca a luat act de decizie si la fel ca seful statului asteapta motivarea CCR. Biroul de infor.

Florin Iordache, reactie dupa decizia CCR: Codruta go home

Florin Iordache, artizanul din spatele modificarilor legislative din justitie, a avut o reactie de bucurie dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea Laurei Codruta Kovesi si a cerut ca aceasta sa.

Toader, prima reactie dupa decizia CCR: Procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca decizia CCR privind posbilitatea revocarii sefei DNA valorifica principiul constitutional potrivit caruia procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului Justitiei, iar seful statului nu poate evalua procurorii de rang inalt.

Calin Popescu Tariceanu: Legile justitiei sunt un pas important care sper sa fie finalizat cat mai rapid

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a declarat luni dimineata pe Facebook ca declansarea de catre Comisia Europeana a procedurii de infringement impotriva Romaniei pentru nerespectarea prezumtiei.

Reactia lui Tudorel Toader dupa decizia CCR in cazul lui Kovesi

La scurt timp dupa decizia CCR cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris o postare pe o retea de socializare in care argumenta ca verdictul Curtii Constitutionale valorifica principiul.

Victor Ponta, prima reactie dupa amanarea din dosarul lui Dragnea

Victor Ponta a avut o prima reactie ironica, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru 8 iunie decizia in dosarul lui Liviu Dragnea, privind angajarile fictive de la Directia Generala de As.

Lider PNL, dupa decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Iohannis trebuie sa o respecte, nu are ce sa faca

Reactie suprinzatoare din partea unui lider PNL dupa ce Curtea Constitutionala a emis documentul oficial privind sesizarea facuta in raport cu refuzul presedintelui Klaus Iohannis de o revoca pe Laura.

Radu Banciu, scenariu dupa decizia CCR: Iohannis o poate revoca, iar Augustin Lazar sa ii prelungeasca interimatul in fruntea DNA pentru inca 6 luni (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi din fruntea DNA lansand si un scenariu cum aceasta ar putea sa mai ramana in fu.

Miscarea pregatita de Klaus Iohannis dupa decizia CCR

Curtea Constitutionala a anuntat oficial ca presedintele Iohannis este obligat sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. in urma comunicatului CCR, este posibil ca presedintele Klaus Iohannis sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )