Libnet.ro
UNICEF

20:30

Florin Mergea a urcat pe locul 14, cea mai buna clasare din cariera. A sarbatorit cu bere succesul de la Madrid

Adevărul Adevărul,
Florin Mergea a urcat pe locul 14, cea mai buna clasare din cariera. A sarbatorit cu bere succesul de la Madrid

Tenismanul Florin Mergea, care a castigat impreuna cu indianul Rohan Bopanna turneul de categorie Masters 1000 de la Madrid, a urcat cinci pozitii in ierarhia ATP de dublu data publicitatii luni si ocupa locul 14, cel mai bun din cariera, cu 4. 380 de puncte. continuă pe Adevărul

Clasament ATP: Florin Mergea, cea mai buna pozitie din cariera, dupa succesul de la Madrid

Titlul castigat la Madrid, in cadrul turneului ATP Masters 1000, i-a adus lui Florin Mergea si cea mai buna pozitie din cariera. in schimb, in clasamentul de simplu, romanii continua declinul.

ATP: Rafael Nadal a iesit din TOP 5 dupa zece ani (se afla pe 7) - Florin Mergea a urcat pe 14 dupa victoria de la Madrid

Florin Mergea a inregistat un salt de cinci locuri in ierarhia ATP de dublu, sportivul roman aflandu-se pe 14. Dupa ce a pierdut categoric finala de la Madrid, Rafael Nadal a coborat pana pe 7, fiind pentru prima data in ultimii zece ani cand iese din TOP 5.

Begu a urcat pe locul 31 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare din cariera

Simona Halep ramane pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume, dat publicitatii azi, in timp ce Irina Begu a urcat pe pozitia a 31-a, cea mai buna clasare din intreaga sa cariera.

Florin Mergea a CASTIGAT Mastersul de la Madrid la dublu

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India) a castigat, duminica, proba de dublu din cadrul turneului de 1000 de puncte de la Madrid, aceasta fiind cea mai buna performanta din cariera jucatorului roman, relateaza Mediafax.

Romanul Florin Mergea, in finala turneului la Madrid! Am castigat la mustata

Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna s-au calificat in finala turneului de 1000 de puncte la Madrid, dupa o victorie dramatica in fata favoritilor locali.

Romanul Florin Mergea, in finala turneului la Madrid! Victorie la mustata

Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna s-au calificat in finala turneului de la Madrid, dupa o victorie dramatica in fata favoritilor locali.

Florin Mergea, campion la Madrid! Victoria carierei pentru romanul de 30 de ani

Romanul Florin Mergea a castigat cel mai important titlu al carierei, alaturi de indianul Rohan Bopanna, trofeu care vine la pachet cu un bonus financiar generos.

Florin Mergea, campion la Madrid

Jucatorul Florin Mergea a cucerit, duminica, titlul in proba de dublu a turneului ATP Masters 1000 de la Madrid.

Florin Mergea si Rohan Bopanna au castigat finala din cadrul turnelui de la Madrid la dublu

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India) a castigat, duminica, Mastersul de la Madrid, proba de dublu din cadrul turneului de 1000 de puncte, informeaza Mediafax. Acestia au trecut in finala, cu.

Florin Mergea a castigat turneul Masters de la Madrid la dublu

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India) a castigat, duminica, turneul Masters de la Madrid, cei doi trecand in finala de dublul Marcin Matkowski/Nenad Zimonjic Polonia/Serbia), cap de serie numarul 5.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )