Libnet.ro
UNICEF

14:45

Florin Petrescu, Axinte de la Vacanta Mare, prima reactie dupa ce a fost chemat la DNA. Am vrut sa ajut pe cineva

Playtech Playtech,
Florin Petrescu, Axinte de la Vacanta Mare, prima reactie dupa ce a fost chemat la DNA. Am vrut sa ajut pe cineva

Actorul Florin Petrescu, Axinte de la trupa de comedie Vacanta Mare, a fost, miercuri, la DNA, unde s-au reluat investigatiile intr-un dosar mai vechi, deschis pentru trafic de influenta, in care artistul are calitatea de suspect. Prima reactie. Florin Petrescu, Axinte de la Vacanta Mare, prima reactie dupa ce a fost chemat la DNA Petrescu . continuă pe Playtech

Ultima ora! Florin Petrescu, Axinte din Vacanta Mare, audiat la DNA. Ce acuzatii i se aduc

Actorul Florin Petrescu, Axinte din Vacanta Mare, este audiat la DNA, in aceste momente. Artistul este suspectat intr-un dosar de trafic de influenta. Petrescu ar fi luat cateva mii de euro de la managerul unui spital, pentru ca cel din urma sa nu denigreze activitatea unitatii sanitare. Comediantul se apara: Nici vorba de asa ceva, .

Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai: M-am simtit ca la fotbal

Simona Halep a avut o reactie dupa victoria in fata lui Ons Jabeur. Aceasta a fost, pe cat de sincera, pe atat de amuzanta, cu toate ca epuizarea i se citea pe chip. Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai Se pare ca romanca nu si-a gasit reglajele in startu duelului cu Ons .

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte, inculpat pentru trafic de influenta: Diaconescu si Secureanu, martori in dosar

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte, a fost chemat la sediul DNA, miercuri dimineata, unde a fost instiintat ca are calitatea de inculpat intr-un dosar de trafic de influenta.

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanta Mare, la DNA: Am calitatea de INCULPAT

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanta Mare, s-a prezentat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Petrescu a fost audiat de procurori intr-un dosar de coruptie. Potrivit DNA,.

EXCLUSIV! Cati ani de inchisoare risca Axinte de la Vacanta Mare. Detalii nebanuite din dosarul de santaj

Umoristul Florin Petrescu, parte a grupului de comedie Vacanta Mare, a fost, miercuri, la DNA, unde s-au reluat investigatiile intr-un dosar deschis in urma cu 8 ani, pentru trafic de influenta, in care artistul are calitatea de suspect. Detalii din dosar. Cati ani de inchisoare risca Axiste de la Vacanta Mare? Florin Petrescu a fost .

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte, audiat la DNA intr-un dosar de trafic de influenta

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte, a fost chemat la sediul DNA unde este audiat intr-un dosar in care este suspectat de trafic de influenta.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in penultimul act de la Dubai

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai, dupa ce a reusit sa o invinga pe Aryna Sabalenka, in trei seturi.

Prima reactie a concurentei de la Survivor Romania care i-a spart nasul adversarului sau intr-un acces de furie

Luptatoarea MMA Ana Pal, in varsta de 26 de ani, a reactionat pentru prima data cu privire la gestul sau necontrolat de a-l lovi cu capul in nas pe adversarul sau, Andrei Ciobanu 29 de ani).

Ana Pal rupe tacerea! Prima declaratie dupa ce l-a lovit pe Andrei! Nu a fost atat de grav

Dupa iesirea nervoasa pe care a avut-o la Survivor Romania, Ana Maria Pal a tinut transmita un mesaj prin care incearca sa lamureasca intreaga situatia. Buna, imi pare nespus de rau pentru ce.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a invins-o pe Ons Jabeur in optimi la Dubai: A fost un meci foarte dificil. Ma bucur ca am castigat

Simona Halep a facut primele declaratii dupa ce a reusit sa o invinga pe Ons Jabeur in optimi la Dubai. Romanca a spus ca a fost un meci dificil si obositor, dar ca se bucura foarte mult ca a iesit invingatoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )