Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in penultimul act de la Dubai

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in penultimul act de la Dubai

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai, dupa ce a reusit sa o invinga pe Aryna Sabalenka, in trei seturi. continuă pe Adevărul

Reactia Simonei Halep dupa calificarea in semifinale la Dubai

Pentru a doua oara in acest sezon Simona Halep ajunge intr-o noua semifinala.

Reactia Simonei Halep dupa victoria cu Aryna Sabalenka

Simona Halep, 1,68 metri inaltime, si-a permis sa glumeasca dupa victoria obtinuta in fata jucatoarei Arina Sabalenka, 1,82 metri inaltime, spunand ca adversara este doar un pic mai inalta decat ea.

Simona Halep, dupa calificarea in sferturi: Poate ca am avut si noroc azi

Simona Halep principala favorita) s-a calificat cu mari emotii in sferturile turneului de la Dubai. Romanca a declarat, dupa meciul cu Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-67), ca a obtinut si cu putin noroc victoria si ca este mandra de faptul ca a luptat pana la final.

Prima reactie din Guvern dupa respingerea in comisii a ordonantei privind anticipatele. Turcan: Pesedistii nu renunta la obsesia de a pedepsi Diaspora

Respingerea in comisia juridica a Senatului a ordonantei privind anticipatele este o bataie de joc totala la adresa Diasporei, a declarat, marti, vicepremierul Raluca Turcan.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai: M-am simtit ca la fotbal

Simona Halep a avut o reactie dupa victoria in fata lui Ons Jabeur. Aceasta a fost, pe cat de sincera, pe atat de amuzanta, cu toate ca epuizarea i se citea pe chip. Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai Se pare ca romanca nu si-a gasit reglajele in startu duelului cu Ons .

Florin Petrescu, Axinte de la Vacanta Mare, prima reactie dupa ce a fost chemat la DNA. Am vrut sa ajut pe cineva

Actorul Florin Petrescu, Axinte de la trupa de comedie Vacanta Mare, a fost, miercuri, la DNA, unde s-au reluat investigatiile intr-un dosar mai vechi, deschis pentru trafic de influenta, in care artistul are calitatea de suspect. Prima reactie. Florin Petrescu, Axinte de la Vacanta Mare, prima reactie dupa ce a fost chemat la DNA Petrescu .

Simona Halep rasufla usurata dupa un debut greu la Dubai: Am avut si un pic de noroc. M-am simtit ca la fotbal

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria dramatica in fata lui Ons Jabeur a fost pe cat de sincera, pe atat de amuzanta, desi epuizarea i se citea pe chip.

Ziua si bomba la Dubai: A fost eliminata cea mai mare rivala a Simonei Halep la titlu

Dintre primele sase jucatoare aflate pe lista capilor de serie, cinci nu mai sunt in competitie, cu precizarea ca olandeza Kiki Bertens nici n-a venit in Emirate, renuntand la participare dupa triumful de la Sankt Petersburg.

Cine este Aryna Sabalenka, adversara Simonei Halep din sferturile de la Dubai

S-au intalnit in urma cu doar cateva saptamani, la Adelaide, iar Aryna a fost jucatoarea mai buna. Sabalenka a invins-o pe Simona, un rezultat care cu siguranta ii va da incredere inainte de duelul de joi. Halep vs Sabalenka va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2 undeva dupa ora 18:30).

WTA Dubai: Programul zilei de joi - Cand va avea loc meciul Simonei Halep cu Aryna Sabalenka

Organizatorii turneului de la Dubai au anuntat programul zilei de joi, una in care Simona Halep va evolua in sferturile competitiei de categorie Premier. Halep vs Aryna Sabalenka va fi al patrulea ultimul) meci de pe arena centrala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )