Libnet.ro
UNICEF

00:07

Florin Piersic Jr. si colegii de scena, apostrofati de spectatori din cauza limbajului vulgar din piesa

B1 B1,
Florin Piersic Jr. si colegii de scena, apostrofati de spectatori din cauza limbajului vulgar din piesa

200 de oameni au iesit din sala unui teatru din Buzau, iar actorii au fost apostrofati pe motiv ca dialogul din piesa Vestul Singuratic este prea vulgar, relateaza Digi24. Actorii intrerupti si. continuă pe B1

Digi 24: Florin Piersic Jr., apostrofat la Buzau pentru dialogul vulgar din Vestul Singuratic. 200 de oameni au iesit din sala: reactia geniala a actorului

Experienta neplacuta traita de actorii Teatrului Nottara din Bucuresti, la Buzau, unde au mers cu piesa Vestul Singuratic. Florin Piersic Jr. , Vlad Zamfirescu, Andi Vasluianu si Corina Dragomir au fost intrerupti de public de mai multe ori si apostrofati de spectatorii jigniti de limbajul pe care il folosesc personajele. Asta desi afisul mentiona ca piesa nu este recomandata persoanelor sub 14 ani.

Florin Piersic Jr. era luni pe scena, cand un spectator s-a ridicat in picioare si a inceput sa urle la el: Pana cand aveti de gand sa va mai bateti joc!?. Piersic Jr i-a dat un raspuns pe masura. Sala a izbucnit in aplauze VIDEO

Experienta neplacuta traita de actorii Teatrului Nottara, la Buzau. Spectacolul Vestul singuratic, cu Florin Piersic Jr. , Vlad Zamfirescu, Andi Vasluianu si Corina Dragomir in distributie, a fost oprit i.

ANUNT de ULTIMA ORA despre FLORIN PIERSIC! Vestea a fost deja CONFIRMATA! Nu mai e niciun dubiu ....

Din fericire, marele actor Florin Piersic se simte bine. Chiar el a facut primele declaratii, dupa ce s-a spus ca a ajuns de urgenta la spital, unde ar fi fost operat la genunchi. indragitul actor le-a.

O noua DRAMA in lumea filmului romanesc: Florin Piersic A CEDAT! Din nefericire, indragitul actor NU A MAI PUTUT RESPIRA...

Florin Piersic a facut dezvaluiri neasteptate despre singura femeie care l-a marcat profund.

Florin Piersic Jr: Aseara, la Buzau, s-a intamplat ceva chiar incredibil. Raspunsul minunat al marelui actor dupa ce jumatate din public a iesit din sala

Florin Piersic Jr. a oferit un raspuns minunat dupa incidentele petrecute luni, la Buzau, in timpul unei reprezentatii, atunci cand un spectator s-a declarat deranjat de limbajul licentios al piesei. Mi s-a.

GATA, Florin Piersic a DISPARUT! Romanii au ajuns in LACRIMI la spital...

Florin Piersic, poate cel mai iubit actor roman in viata, a trecut prin momente delicate in urma cu cateva zile, atunci cand a ajuns la spital pentru un control periodic, relateaza Stirescu.

Mihai Traistariu a vrut sa isi puna capat zilelor din cauza unei femei: Eram student si sufeream din dragoste

Deceptiile in dragoste l-au adus in pragul sinuciderii! Mihai Traistariu a vrut sa isi puna capat zilelor, din cauza unei femei! Artistul a marturisit ce l-a facut sa se razgandesca si cum a reusit.

Un nou deces din cauza gripei. Numarul victimelor a ajuns la 190

Numarul persoanelor care au murit din cauza virusului gripal in acest sezon a ajuns la 190, conform unei noi informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul.

Circulatia tramvaiului 41, blocata miercuri dimineata din cauza unui accident

Circulatia tramvaiului 41 este blocata miercuri dimineata, pe ambele sensuri, din cauza unui accident produs la intrarea pe Bulevardul Marasti, anunta STB, pe Twitter. Un vatman a accidentat un batran de 90 de ani, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, citata de Mediafax.

Circulatia tramvaiului 41, blocata miercuri dimineata din cauza unui accident, a fost reluata

Circulatia tramvaiului 41 a fost blocata miercuri dimineata, pe ambele sensuri, din cauza unui accident produs la intrarea pe Bulevardul Marasti, anunta STB, pe Twitter. Un vatman a accidentat un batran de 90 de ani, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, citata de Mediafax. 25 Circulatia a fost reluata pe ambele sensuri.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )