Libnet.ro
UNICEF

05:45

SFATURILE celui mai batran barbat din lume: Ce trebuie sa faci pentru a trai 100 de ani (FOTO)

B1 B1,
SFATURILE celui mai batran barbat din lume: Ce trebuie sa faci pentru a trai 100 de ani (FOTO)

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu ape termale. continuă pe B1

Cel mai batran barbat din lume s-a nascut inainte ca Einstein sa publice teoria relativitatii. Ce obiceiuri are barbatul

Masazo Nonaka, un japonez in varsta de 112 ani, a fost recunoscut oficial marti de Cartea Recordurilor Guinness drept cel mai batran barbat din lume, informeaza DPA. Nonaka, care locuieste la o pensiune cu.

Este cel mai sanatos aliment din lume! Iata la ce poate fi folosit

Curmalele acopera o gama larga de valori nutritionale si prin urmare multi spun ca ar fi unele dintre cele mai sanatoase fructe din lume. Nu exista aproape nici o boala in care sa nu aduca.

Cea mai frumoasa insula din lume va fi inchisa pentru turisti! Motivul e tulburator

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte a aprobat miercuri inchiderea temporara a Insulei Boracay, una dintre cele mai populare destinatii turistice din tara sa, pentru a pregati lucrarile de reabilitare a insulei .

Bucuresti, in topul celor mai ieftine zece orase din lume

Bucurestiul ocupa locul noua in clasamentul celor mai ieftine zece orase din lume. Raportul care analizeaza costul existentei in lume este explicatia pentru care tot mai multi turisti straini vin in.

Ford lanseaza noul Focus, cel mai competent model din toate timpurile din punct de vedere tehnic

Ford a dat marti primele informatii oficiale despre noua generatie Ford Focus, cel mai competent Focus din toate timpurile din punct de vedere tehnic. Focus introduce o filosofie de design, oferind mai mult.

Romania are cele mai nesigure drumuri din Uniunea Europeana

Romania are cele mai nesigure drumuri din Uniunea Europeana UE), inregistrand cea mai mare rata a accidentelor mortale din UE, 98 de accidente mortale la un milion de locuitori, in timp ce drumurile europene au o medie de 49 de accidente mortale la un.

in cea mai mare comuna din Romania, locuitorii decid pe ce se cheltuie banii din buget

Cea mai mare comuna din tara, Floresti, are un buget de aproape 14 milioane de euro in 2016, iar o parte din destinatia banilor o stabilesc locuitorii comunei, in dezbatere publica orgnaizata la jumatatea.

Titanic a fost scufundat in topul peliculelor cu cele mai mari incasari din Statele Unite

Schimbare importanta in clasamentul lungmetrajelor cu cele mai bune incasari din toate timpurile din Statele Unite. Black Panther, prima adaptare Marvel pentru marile ecrane cu un supererou de culoare, a depasit.

Cele mai periculoase insecte din lume

Sunt mici, enervante si aproape imposibil de starpit. Este vorba despre cele mai periculoase insecte, care provoaca anual printre oameni mai multe victime decat toate animalele la un loc.

Germania: Reactia guvernului dupa atacul din Munster. Trebuie sa facem tot posibilul

Guvernul german a reactionat sambata, dupa sangerosul atac din Munster, unde o furgoneta a intrat in multimea de oameni care se aflau pe teresa unui local din centrul orasului. Autoritatile si-au exprimat.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )