Libnet.ro
UNICEF

18:30

Florin Piersic, primele informatii despre starea sa de sanatate. Nu am fost internat, nici operat de urgenta

Antena3 Antena3,
Florin Piersic, primele informatii despre starea sa de sanatate. Nu am fost internat, nici operat de urgenta

Florin Piersic a facut primele declaratii, dupa ce s-a spus ca a ajuns de urgenta la spital. Actorul se simte foarte bine si le-a multumit tuturor pentru sustinere. Am primit telefoane, dar nu am. continuă pe Antena3

Dezvaluiri iNDUIOSATOARE facute de Florin Piersic... TOT adevarul despre starea sa de sanatate: imi pare rau ca trebuie sa spun asta

Florin Piersic, poate cel mai iubit actor din Romania, a vorbit in premiera despre starea sa de sanatate, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor, potrivit Stirescu. Ma simt foarte bine si chiar sunt foarte.

Anunt TERIBIL facut in urma cu putin timp: Din pacate, este vorba despre Florin Piersic! Marele actor...

Florin Piersic, poate cel mai iubit actor din Romania, a vorbit in premiera despre starea sa de sanatate, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor, potrivit Stirescu.

Dragnea, primele explicatii despre starea de sanatate. Unde s-a tratat liderul PSD

Liviu Dragnea a oferit, luni, primele explicatii despre starea sa de sanatate. Liderul PSD a oferit detalii si despre spitalul unde a fost internat. Liviu a aparut la sedinta CEX a PSD sprijinit de de secretarul general al partidului, Codrin Stefanescu. M-am intors, desi unii au vrut sa imi bage cutitul in spate, ma refer [] .

Dragnea a vorbit despre starea sa de sanatate: Le conduc campania si in caruciorul cu rotile

Liviu Dragnea a vorbit despre starea sa de sanatate si despre perioada in care se va putea implica in campanie. Ma voi implica total in aceasta campanie. Si in carucior cu rotile si tot le conduc.

Florin Piersic, de urgenta in fata medicilor

Maestrul Florin Piersic trece printr-o perioada extrem de dificila, din cauza problemelor de sanatate, care l-au trimis de urgenta in fata medicilor. indragitul actor a fost surprins, zilele.

Florin Piersic, mesaj emotionant de Buna Vestire

Maestrul Florin Piersic posteaza pe Facebook un mesaj emotionant, de Buna Vestire, zi in care s-a nascut si mama actorului, despre care acesta vorbeste mereu cu emotie. Astazi este 25 martie, Buna Vestire.

ULTIMELE IMAGINI cu marele actor FLORIN PIERSIC! Lacrimi in teatrul romanesc (FOTO)

Florin Piersic a ajuns la spital! SCANDAL LA PALAT! MEGHAN MARKLE, PRINSA iN FAPT! SHOW EROTIC CU SEXY-GRAVIDELLA! S-A VAZUT CE NU TREBUIA GALERIE FOTO) Marele actor a fost surprins, zilele trecute, la o.

STIREA TRISTA a zilei! LACRIMI pentru marele actor FLORIN PIERSIC! Tocmai s-a intamplat!

Florin Piersic a ajuns de urgenta la spital! SCANDAL LA PALAT! MEGHAN MARKLE, PRINSA iN FAPT! SHOW EROTIC CU SEXY-GRAVIDELLA! S-A VAZUT CE NU TREBUIA GALERIE FOTO) Marele actor a fost surprins, zilele.

Este ANUNTUL MOMENTULUI! Florin Piersic, DE URGENTA la spital (VIDEO)

Florin Piersic a ajuns de urgenta la spital! SCANDAL LA PALAT! MEGHAN MARKLE, PRINSA iN FAPT! SHOW EROTIC CU SEXY-GRAVIDELLA! S-A VAZUT CE NU TREBUIA GALERIE FOTO) Marele actor a fost surprins, zilele.

ULTIMUL MESAJ al marelui actor FLORIN PIERSIC. Toata Romania, in LACRIMI! Va iubesc dragii mei

Celebrul actor Florin Piersic, unul dintre cei mai indragiti actori din Romania, a ajuns, de curand, la spital, pentru un control. Marele actor a scrispe Facebook un mesaj extrem de emotionant, la 112 ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )