Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis. S-a aflat drama lor

Playtech Playtech,
Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis. S-a aflat drama lor

A fost o dragoste nascuta dintr-o frumoasa prietenie. Carmen si Klaus Iohannis erau abia trecuti de adolescenta atunci cand s-au cunoscut. Dar dupa un timp, cei doi amici au realizat ca ii leaga sentimente mai profunde. Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis Desi din exterior par cuplul perfect, relatia lor este . continuă pe Playtech

Cel mai mare targ de cariera din Banat, Angajatori de TOP Timisoara, va avea loc exclusiv online

Cel mai mare targ de joburi din Banat-Angajatori de TOP Timisoara, revine in format exclusiv online .

Cat au costat tinutele purtate de Carmen Iohannis in vizita in Germania. Prima Doamna a fost foarte eleganta

Presedintele Klaus Iohannis a participat pe 14 octombrie la festivitatea de decernare a Premiului Otto cel Mare, la Magdeburg, in Germania. A primit distinctia pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare. Nu a mers singur, ci insotit de Carmen Iohannis. Prima Doamna a facut furori cu tinutele pe care le-a imbracat.

Carmen Iohannis a atras toate privirile in Germania. Rochia inedita purtata de Prima Doamna la decernarea premiilor de la Magdeburg - FOTO

Aparitie cu totul deosebita a lui Carmen Iohannis la decernarea premiilor din Magdeburg, acolo unde presedintele Klaus Iohannis a fost onorat cu premiul Otto cel Mare. Sotia presedintelui a atras toate privirile cu o rochie croita special din brocart pretios si incrustatii de matase.

Cati bani costa rochiile lui Carmen Iohannis. Nimeni nu stia cat de accesibile sunt

Carmen Iohannis a fost in centrul atentiei de cand sotul ei si-a inceput mandatul de presedinte al Romaniei. Prima Doamna a fost des criticata la inceput pentru alegerile vestimentare, dar, de cativa ani incoace, pare ca a atins colaborarile potrivite, fiind mai mult laudata decat dezapreciata pentru aparitiile sale. Toatecu un pret, dar nu unul .

Numarul cadrelor medicale infectate cu coronavirus, de cinci ori mai mare decat cel oficial

Numarul angajatilor din sistemul sanitar infectati cu coronavirus ar putea fi de cinci ori mai mare decat cel anuntat oficial, arata rezultatele unui sondaj realizat de federatia Solidaritatea Sanitara.

Cel mai nou cuplu din showbiz. Prima imagine cu cei doi impreuna

Fericire mare pentru fanii unei celebre cantarete din muzica romaneasca. Desi a incercat sa tina secret, s-a aflat cu cine se iubeste. Acesta este cel mai nou cuplu din showbiz. Cine formeaza cel mai nou cuplu din showbiz Ana Baniciu este in al noualea cer. Castigatoarea sezonului al doilea Asia Express traieste, din nou, fiorii .

Box office-ul chinez este, oficial, cel mai mare din lume in 2020

Vanzarea de bilete de cinema in China se apropie de pragul de 2 miliarde de dolari, depasind box office-ul nord-american, care a inregistrat un total de 1,93 de miliarde de dolari, potrivit The Hollywood Reporter care citeaza date Artisan Gateway.

GRAFIC Capitala si cinci judete au incidenta mai mare de 2 cazuri la o mie de locuitori, in ultimele 14 zile

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, vineri, incidenta cumulata a cazurilor de coronavirus in ultimele 14 zile. Capitala si cinci judete au incidenta mai mare de 2 cazuri la o mie de locuitori in ultimele 14 zile, iar alte 11 judete au incidenta cazurilor mai mare de 1,5.

Comuna din Gorj cu rata de infectare mai mare de 3 la 1.000 de locuitori. Ce masuri au fost luate

In comuna Godinesti, din judetul Gorj, se inregistreaza o rata de infectare mai mare de 3 la 1. 000 de locuitori, astfel incat au fost luate o serie de masuri.

Ispravile unui tanar din Suceava care a primit cea mai mare sanctiune data vreodata de politistii rutieri

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca un tanar de 20 de ani, din orasul Siret,judetul Suceava, a incasat cea mai mare sanctiune aplicata vreodata de un echipaj al Politiei Romane. Soferul a ramas fara permis de conducere pana in 2024 si a fost amendat cu 20. 880 de lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )