Libnet.ro
UNICEF

18:15

Florin Roman: Am atacat la CCR legea prin care PSD vinde Romania la bucata

Adevărul Adevărul,
Florin Roman: Am atacat la CCR legea prin care PSD vinde Romania la bucata

Grupul deputatilor PNL a atacat la CCR legea initiata de PSD prin care se interzice vanzarea participatiunilor statului la societati comerciale si companii nationale, la care statul este actionar, a anuntat liderul grupului, Florin Roman. continuă pe Adevărul

Florin Roman, liderul deputatilor PNL: Florin Citu este tinta PSD de frica DNA

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a transmis ca acuzatiile care i se aduc ministrului Florin Citu au aparut pentru ca a miscat musuroiul coruptiei din zona Ministerului de Finante a PSD.

Parlamentul adopta proiectul PSD pentru blocarea vanzarilor de actiuni la companiile de stat timp de doi ani, dar PNL il va ataca la CCR. Florin Roman: Un alt tun pregatit de social-democrati

Parlamentul a adoptat, miercuri, proiectul de lege initiat de PSD, prin care este blocata timp de doi ani orice vanzare de actiuni la companiile de stat. Camera Deputatilor, for decizional in aceasta speta, l-a.

FLORIN ROMAN: PNL a depus o sesizare la CCR pe proiectul de lege privind vanzarea si cumpararea de terenuri agricole

Liderul deputatilor Partidului National Liberal Florin Roman a anuntat marti, ca PNL a depus o sesizare la Curtea Constitutionala a Romaniei pe proiectul de lege privind vanzarea si cumpararea de terenuri agricole.

Florin Roman (PNL): Sustinem demersurile lui Florin Citu, care a miscat musuroiul coruptiei din zona Ministerului de Finante a PSD

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman a afirmat ca ministrul Finantelor Publice Florin Citu a fostluat drept tinta de catre politicienii social-democrati care isi simt amenintate interesele personale si de grup.

Legea PSD prin care este interzisa orice vanzare a actiunilor la companiile de stat a trecut de Parlament Miza: Blocarea listarii Hidroelectrica

Camera Deputatilor a votat miercuri in favoarea legii prin care este blocata, timp de doi ani, orice vanzare de actiuni la companiile de stat. Legea a fost initiata de PSD, iar miza este blocarea listarii companiei Hidroelectrica, in conditiile in care aceasta a inceput procedurile, semnand un contract de consultanta pentru listarea unui pachet minoritar de actiuni.

Apple are metoda perfecta prin care sa te tina legat de produsele sale

Apple vrea sa-ti fie cat mai usor sa cumperi produsele pe care le ofera, asa ca vine cu o noua optiune pe Apple Card prin care sa poti face asta. Potrivit publicatiei Bloomberg, compania.

Un roman din Italia a vrut sa se arunce de la etaj. Strategia incredibila prin care a fost salvat de carabinieri

Un roman a vrut sa se sinucida intr-un hotel din Roma, insa a fost salvat in ultima clipa de carabinieri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )