Libnet.ro
UNICEF

15:15

Florin Roman: Citu, un gest de mare responsabilitate Orban are puterea sa gestioneze criza coronavirus. Comandantul nu paraseste linia frontului

Hotnews Hotnews,
 Florin Roman: Citu, un gest de mare responsabilitate Orban are puterea sa gestioneze criza coronavirus. Comandantul nu paraseste linia frontului

Decizia premierului desemnat Florin Catu de a se retrage cu putin timp inainte de votul de investitura din Parlament este un gest de mare responsabilitate, sustine liderul deputatilor PNL, Florin Roman. El spune ca a fost decizia PNL, pe principiul ca nu se schimba comandantul in timpul razboiului, iar Ludovic Orban este cel care are experienta sa gestioneze aceasta situatie de criza provocata de coronavirus. continuă pe Hotnews

Florin Roman (PNL): Orban a fost mandatat de colegii liberali sa stranga toata clasa politica si societatea civila in jurul lui. Comandantul nu paraseste frontul (VIDEO)

Florin Roman, liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, a declarat ca Florin Citu a decis sa-si depuna mandatul si si-a informat colegii liberali in acest sens. Prin urmare, liberalii l-au mandatat pe.

Florin Roman: PNL va vota la vedere pentru investirea Guvernului Citu (VIDEO)

Florin Roman, liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, a anuntat, joi, ca alesii liberali vor participa la sedinta de plen si vor vota, la vedere, pentru investigrea Guvernului Florin Citu. Am avut o i.

Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat. Ce plan are PNL

Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat. Anuntul vine cu mai putin de 10 minute inaintea sedintei Parlamentului pentru votul de investitura iar sansele erau mari pentru validarea lui Citu. Surse liberale au declarat pentru HotNews. ro ca Ludovic Orban a facut presiuni asupra lui Florin Citu de a renunta la desemnare. Presedintele Klaus Iohannis, care a girat scenariul, urmeaza sa-l desemneze din nou pe Orban pentru functia de premier. Strategia este ca, din nou desemnat, Orban sa formeze un Guvern, cel mai probabil cu PMP si USR. Seful statului va face declaratii la ora 19. Noi jocuri de culise marca PSD-PNL Ciolacu si Orban s-ar fi inteles sa amane sedinta de investire a Guvernului Citu Anticipate sau Orban premier interimar - doua variante gandite la Cotroceni- surseFlorin Roman: Citu, un gest de mare responsabilitate Orban are puterea sa gestioneze criza coronavirusPrima reactie a PSD - Ciolacu: Cea mai buna decizie. Promit sa urgentam investirea unui nou guvernReactia USR: PNL isi bate joc de RomaniaDacian Ciolos: Citu era ieri hotarat sa-si asume mandatul de prim-ministru. Jocul PNL e iresponsabil.

Prima reactie din PNL, dupa ce Citu si-a depus mandatul: E un gest de mare responsabilitate

Deputatul PNL Florin Roman a anuntat ca retragerea premierului desemnat, Florin Citu, este un gest de mare responsabilitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )