Libnet.ro
UNICEF

11:15

Florin Roman: Grupul deputatilor PNL nu participa la votul asupra motiunii de cenzura, pe care PSD a transformat-o intr-un ghem de minciuni

B1 B1,
Florin Roman: Grupul deputatilor PNL nu participa la votul asupra motiunii de cenzura, pe care PSD a transformat-o intr-un ghem de minciuni

Grupul deputatilor PNL nu va participa, luni, la votul asupra motiunii de cenzura prin care PSD vrea sa rastoarne Guvernul liberal. Anuntul a fost facut duminica, de liderul deputatilor PNL, Florin Roman,. continuă pe B1

Barna: USR nu va participa la votul asupra motiunii de cenzura. Nu avem nevoie de circul PSD

Parlamentarii USR nu vor participa la votul pentru motiunea de cenzura de luni, a anuntat presedintele uniunii, Dan Barna, adaugand ca initiativa PSD este o tentativa de a provoca o criza politica cu trei luni inaintea alegerilor la termen.

FLORIN ROMAN: Nu participam si nu votam motiunea baronilor PSD

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, anunta ca grupul deputatilor liberali nu participa la votul asupra motiunii de cenzura, pe care PSD a transformat-o intr-un ghem de minciuni.

Parlamentarii PNL nu vor participa la votul asupra motiunii de cenzura a PSD - Florin Roman Exista riscul sa nu fie cvorum

Parlamentarii liberali nu vor participa la votul de luni asupra motiunii de cenzura, pe care PSD a transformat-o intr-un ghem de minciuni, anunta liderul deputatilor PNL, Florin Roman. in conditiile in care nici USR si nici PMP nu vor participa la sedinta, exista riscul sa nu fie indeplinit cvorumul pentru sedinta de dezbatere si vot la motiune. Motiunea de cenzura: Negocieri intense pe ultima suta de metri Calcule de moment din tabara PSD.

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman: Am propus ca motiunea sa fie amanata la dezbatere si vot final pana la decizia CCR. Propunerea a fost respinsa. PSD inseamna iresponsabilitate (VIDEO)

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a anuntat joi ca alesii liberali au solicitat ca dezbaterea si votul final asupra motiunii de cenzura sa fie amanat pana cand Curtea Constitutionala va lua o decizie.

PNL nu participa la votul privind motiunea de cenzura. Florin Roman: PSD vrea sa dea foc Romaniei in plina pandemie

Conducerea PNL a hotarat ca parlamentarii liberali sa nu participe la votul privind motiunea de cenzura, au precizat surse politice pentru Adevarul.

FLORIN ROMAN: Dupa alegeri, daca avem majoritatea necesara, vom reforma CCR

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a declarat azi, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca daca Partidul National Liberal PNL) va avea dupa alegerile parlamentare majoritatea necesara, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), despre care a opinat ca a devenit un fel de Dumnezeu, va fi reformata, conform Agerpres.

Liderul deputatilor PNL: Dupa alegeri, daca avem majoritatea necesara, vom reforma Curtea Constitutionala

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca daca Partidul National Liberal PNL) va avea dupa alegerile parlamentare majoritatea necesara, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va fi reformata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )