Libnet.ro
UNICEF

12:00

Barna: USR nu va participa la votul asupra motiunii de cenzura. Nu avem nevoie de circul PSD

Hotnews Hotnews,
 Barna: USR nu va participa la votul asupra motiunii de cenzura. Nu avem nevoie de circul PSD

Parlamentarii USR nu vor participa la votul pentru motiunea de cenzura de luni, a anuntat presedintele uniunii, Dan Barna, adaugand ca initiativa PSD este o tentativa de a provoca o criza politica cu trei luni inaintea alegerilor la termen. continuă pe Hotnews

Florin Roman: Grupul deputatilor PNL nu participa la votul asupra motiunii de cenzura, pe care PSD a transformat-o intr-un ghem de minciuni

Grupul deputatilor PNL nu va participa, luni, la votul asupra motiunii de cenzura prin care PSD vrea sa rastoarne Guvernul liberal. Anuntul a fost facut duminica, de liderul deputatilor PNL, Florin Roman,.

Parlamentarii PNL nu vor participa la votul asupra motiunii de cenzura a PSD - Florin Roman Exista riscul sa nu fie cvorum

Parlamentarii liberali nu vor participa la votul de luni asupra motiunii de cenzura, pe care PSD a transformat-o intr-un ghem de minciuni, anunta liderul deputatilor PNL, Florin Roman. in conditiile in care nici USR si nici PMP nu vor participa la sedinta, exista riscul sa nu fie indeplinit cvorumul pentru sedinta de dezbatere si vot la motiune. Motiunea de cenzura: Negocieri intense pe ultima suta de metri Calcule de moment din tabara PSD.

Dezbaterea si votul asupra motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, programate pe 31 august, de la ora 14.00

Motiunea de cenzura initiata de PSD impotriva Guvernului liberal va fi dezbatuta si votata, luni, 31 august, de la ora 14. Decizia a fost luata, joi, in sedinta Birourilor permanente reunite ale celor.

PNL nu participa la votul privind motiunea de cenzura. Florin Roman: PSD vrea sa dea foc Romaniei in plina pandemie

Conducerea PNL a hotarat ca parlamentarii liberali sa nu participe la votul privind motiunea de cenzura, au precizat surse politice pentru Adevarul.

USR nu va participa la votul pentru motiunea de cenzura. Dan Barna: Romania nu are nevoie de circul PSD

Liderul USR, Dan Barna, anunta ca parlamentarii formatiunii nu vor participa la votul pentru motiunea de cenzura, intrucat Romania nu are nevoie de circul PSD. Tentativa PSD de a provoca o criza politica cu trei luni inaintea alegerilor la termen e o dovada de iresponsabilitate pe care nu intentionam sa o incurajam in niciun fel, a transmis, duminica, Dan Barna.

Marcel Ciolacu: in acest moment, sunt suficiente voturi pentru ca motiunea de cenzura sa treaca (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca exista voturile necesare pentru ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului liberal sa treaca. Dezbaterea si votul asupra motiunii de cenzura sunt.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )