Libnet.ro
UNICEF

07:15

Florin Roman (PNL), despre Liviu Dragnea: Vii in sandale, cu sosete flausate la Bucuresti, furi o tara intreaga si... la ce i-a folosit? L-a dus la puscarie

B1 B1,
Florin Roman (PNL), despre Liviu Dragnea: Vii in sandale, cu sosete flausate la Bucuresti, furi o tara intreaga si... la ce i-a folosit? L-a dus la puscarie

Deputatul liberal Florin Roman a declarat, sambata, la reuniunea Ligii Alesilor Locali ai PNL, ca Liviu Dragnea a venit in sandale si sosete flausate la Bucuresti, unde a furat, dar acest lucru nu i-a. continuă pe B1

Deputat PNL, despre modelul politic Dragnea: Vii in sandale, cu sosete flausate la Bucuresti, furi o tara intreaga si ajungi la puscarie

Deputatul PNL Florin Roman a afirmat, sambata, ca Liviu Dragnea a venit in sandale si sosete flausate la Bucuresti si a furat intreaga Romanie, insa nu i-a folosit la nimic, deoarece fostul lider PSD a ajuns in inchisoare.

Liviu Dragnea, umilit de un deputat PNL. Ce putut sa spuna Florin Roman despre fostul lider PSD

Liviu Dragnea a fost umilit de carte un deputat din Partodul National Liberal. Flori Roman nu s-a mai putut abtine, asa ca si-a spus parerea sincera despre fostul lider al Partidului Social Democrat. Dragnea, umilit de un deputat PNL Deputatul Florin Roman a socat cu expunerea parerii sale extrem de sincere fata de fostul presedinte .

Surse: Liviu Dragnea iese din inchisoare pentru o zi

Liviu Dragnea, fostul lider al PNL si al Camerei Deputatilor, a obtinut o zi de invoire din inchisoare pentru perioada urmatoare, mai exact pentru luna noiembrie.

Surse: Liviu Dragnea iese din inchisoare pentru o zi in luna noiembrie

Liviu Dragnea, fostul lider al PNL si al Camerei Deputatilor, a obtinut o zi de invoire din inchisoare pentru perioada urmatoare, mai exact pentru luna noiembrie.

Rasturnare totala de situatie pentru Liviu Dragnea. Cererea de permisie de o zi i-a fost respinsa

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare, ar putea sa se bucure de libertate pret de o zi. Ce va face fostul presedinte al PSD pentru asta si cum s-ar putea indeplini dorinta sa?Iata declaratiile fostei sale avocate! Update: Rasturnare de situatie in cazul lui Dragnea! Socoteala din targ nu s-a potrivit .

Liviu Dragnea a solicitat si a primit o zi de permisie din Penitenciarul Rahova

ACTUALIZARE - Chiar daca initial sursele din sistemul penitenciar spuneau ca Liviu Dragnea va iesi pentru o zi din inchisoare, conducerea penitenciarului Rahova a transmis ca directorul institutiei a respins cererea de eliberare a fostului presedinte al PSD. ----- Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a solicitat si a primit o zi de permisie din Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeapsa de 3 ani si jumatate de inchisoare.

Directorul de la Rahova a refuzat permisia de o zi a lui Liviu Dragnea

UPDATE: Directorul de la Rahova a refuzat eliberarea lui Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, ar fi primit o zi de permisiedin Penitenciarul Rahova, potrivit unor surse din cadrul Administratiei.

Liviu Dragnea iese din inchisoare in noiembrie. Pentru o zi

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, iese din inchisoare, la sase luni dupa momentul in care a fost inchis. Dragnea a primit o zi de invoire, pe 5 noiembrie, sustin surse citate de Antena.

La loc comanda. Liviu Dragnea, refuzat de conducerea inchisorii Rahova. Permisia i-a fost anulata

Liviu Dragnea nu va beneficia de o zi de permisie, dupa ce conducerea Penitenciarului Rahova i-a respins cererea pentru o zi in libertatea. Fostul presedinte PSD executa o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare.

UPDATE- Liviu Dragnea nu mai iese din inchisoare de ziua lui. Cererea a fost respinsa de conducerea Penitenciarului Rahova

Liviu Dragnea nu va mai iesi din inchisoare pentru o zi, dupa ce conducerea Penitenciarului Rahova a respins cererea sa de permisie, au precizat pentru Mediafax surse din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP). Initial, solicitarea pentru permisie fusese aprobata de o comisie a penitenciarului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2394 seconds )