Libnet.ro
UNICEF

00:07

Florin Roman (PNL) i-a solicitat oficial ministrului Vlad Voiculescu sa spuna de ce s-a blocat platforma de vaccinare si daca exista dozele necesare pentru cei programati (DOCUMENT)

B1 B1,
Florin Roman (PNL) i-a solicitat oficial ministrului Vlad Voiculescu sa spuna de ce s-a blocat platforma de vaccinare si daca exista dozele necesare pentru cei programati (DOCUMENT)

Deputatul PNL Florin Roman i-a adresat ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu,o intrebare cu privire la campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 si i-a cerut sa raspunda in scris care este motivul. continuă pe B1

Un deputat PNL ii cere socoteala ministrului Sanatatii (USR PLUS) pentru neregulile de la vaccinare

Deputatul PNL Florin Roman ii cere explicatii ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu USR PLUS) pen.

FLORIN ROMAN: Ministrul Sanatatii sa raspunda care sunt vinovatii si privilegiatii care au sarit randul la vaccinare

Deputatul PNL Florin Roman afirma ca este de neacceptat faptul ca 30% dintre cei care s-au vaccinat anti-COVID-19 nu s-au inscris pe platforma dedicata si subliniaza ca ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, trebuie sa raspunda care sunt persoanele vinovate si privilegiatii care au sarit peste rand.

Florin Roman: Sa inteleg ca avem parte de o vaccinare paralela? Este inadmisibil!

Deputatul PNL Florin Roman sustine ca este de neacceptat ca 30% dintre cei care s-au vaccinat nu s-au inscris pe platforma dedicata vaccinarii COVID-19.

Surse: Bogdan Oprea, cooptat in echipa ministrului Vlad Voiculescu. Fostul jurnalist a fost purtator de cuvant al lui Traian Basescu si al Elenei Udrea

Bogdan Oprea, fost purtator de cuvant al lui Traian Basescu si al Elenei Udrea, va face parte din echipa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, au declarat surse politice pentru Adevarul. Fostul jurnalist a lucrat in trecut si in echipa eurodeputatului Siegfried Muresan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )