Libnet.ro
UNICEF

21:15

FLORIN ROMAN: PSD a refuzat repartizarea in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a unui loc pentru PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN ROMAN: PSD a refuzat repartizarea in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a unui loc pentru PNL

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a declarat, luni, ca PSD a refuzat repartizarea in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a unui loc pentru PNL, comitand un nou abuz. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Roman: PSD a refuzat repartizarea in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a unui loc pentru PNL. Danciloza afecteaza grav sanatatea PSD

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a declarat, luni, ca PSD a refuzat repartizarea in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a unui loc pentru PNL, comitand un nou abuz. Potrivit lui Roman, prin aceasta decizie, PSD si-a creat o majoritate in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor pentru a bloca orice discutie in Parlament vizavi de legile electorale.

FLORIN ROMAN: PSD-ul nu trebuie doar infrant, PSD-ul trebuie facut praf

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a declarat, duminica, la Consiliul National al PNL, ca trebuie continuata lupsa cu PSD, care nu trebuie infrant, ci facut praf.

Ipostaza intima in care s-a fotografiat liderul deputatilor PNL. Imaginea cu Florin Roman a ajuns publica

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman apare intr-o ipostaza pe care multi o vor considera controversata, dupa ce imaginea a ajuns publica. Cu doar cateva zile in urma, acesta facea mai multe declaratii prin care critica motiunea de cenzura impotriva actualului Guvern. in aceasta zi de luni, documentul oficial al masurii initiata de PSD si UDMR .

Planul PNL pentru motiunea de cenzura - Florin Roman: Speram ca am clarificat bazaconia idee a blatului

Toti parlamentarii PNL vor participa la votul motiunii de cenzura si vor vota impotriva, la vedere, a anuntat liderul deputatilor PNL, Florin Roman, spunand ca spera ca astfel a clarificat orice discutie despre bazaconia idee a blatului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )