Libnet.ro
UNICEF

11:45

Planul PNL pentru motiunea de cenzura - Florin Roman: Speram ca am clarificat bazaconia idee a blatului

Hotnews Hotnews,
 Planul PNL pentru motiunea de cenzura - Florin Roman: Speram ca am clarificat bazaconia idee a blatului

Toti parlamentarii PNL vor participa la votul motiunii de cenzura si vor vota impotriva, la vedere, a anuntat liderul deputatilor PNL, Florin Roman, spunand ca spera ca astfel a clarificat orice discutie despre bazaconia idee a blatului. continuă pe Hotnews

Florin Roman: Motiunea impotriva PNL e scrisa pe genunchi de Vasile, portarul de la sediul PSD

Motiunea depusa de PSD impotriva Guvernului Orban este un simulacru, scrisa de Vasile, portarul de la sediul partidului, a declarat liderul deputatilor PNL, Florin Roman.

FLORIN ROMAN: PSD-ul nu trebuie doar infrant, PSD-ul trebuie facut praf

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a declarat, duminica, la Consiliul National al PNL, ca trebuie continuata lupsa cu PSD, care nu trebuie infrant, ci facut praf.

Proiect PNL pentru votul in trei zile pentru diaspora si la Parlamentare

Parlamentarii PNL Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu si Florin Roman au depus un proiect de lege pentru ca votarea sa se desfasoare pe parcursul a trei zile in diaspora si la alegerile parlamentare, pe modelul de la alegerile prezidentiale de anul.

VIDEO Florin Roman, despre motiunea de cenzura: A fost scrisa de Vasile, portarul de la sediul PSD

PSD a depus joi o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban dupa ce Executivul si-a angajat raspunderea pe proiectul de lege privind alegerea primarilor in doua tururi. Deputautul PNL Florin Romana criticat textul motiunii, spunand ca a fost scrisa pe genunchi si ca este neserioasa. A fost scrisa de Vasile, portarul de la sediul PSD, a adaugat acesta.

Orban, despre initiatorii motiunii de cenzura: Oameni politici care si-au dat masura lipsei de valoare Florin Roman: Motiunea a fost scrisa de Vasile, portarul de la sediul PSD

Initiatorii motiunii de cenzura - PSD si UDMR - sunt oameni politici care si-au dat masura lipsei de valoare prin modul in care au guvernat in ultimii trei ani, a declarat joi premierul Ludovic Orban, care sustine ca este pregatit pentru orice situatie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2259 seconds )