Libnet.ro
UNICEF

22:00

Florin Salam, in stare grava. Informatii de ultima ora despre manelist: verdictul e crunt

Playtech Playtech,
Florin Salam, in stare grava. Informatii de ultima ora despre manelist: verdictul e crunt

Fanii Regelui manelelor sunt ingroziti de ultimele vesti primite. Care este starea de sanatate a celebrului cantaret? Informatii de ultima ora despre vedeta. Care este starea de sanatate a lui Florin Salam? Florin Salam are mari probleme cu vederea, dupa cum chiar el a marturisit. Celebrul manelist a ajuns sa poarte dioptrii mari din cauza . continuă pe Playtech

Pensii 2021. Violeta Alexandru, anunt de ultima ora despre scaderea pensiilor romanilor

Fostul ministru al muncii, Violeta Alexandru vine cu un anunt de ultima ora cu privire la pensiile acestui an. Aceasta sustine ca scaderea pensiilor nu este una reala. Explicatiile pe care le da fostul ministru, pune pensionarii pe ganduri. Violeta Alexandru a facut un anunt cu privire la pensii Fostul ministru a sustinut faptul ca .

Vestea de ultima ora despre WhatsApp: se intampla pentru toate conturile. S-a aflat acum

In ciuda controverselor de la inceput de an, WhatsApp e una dintre aplicatiile populare de mesagerie. Iar acum se pregateste o schimbare mare. Pe masura ce WhatsApp se dezvolta, capata noi.

Ce se intampla cu covid-19 cand e ger afara. Informatii de ultima ora de la specialisti

Din ce in ce mai mlte informatii noi despre virusul Covid-19 care a devastat mapamondul au aparut in spatiul public. Cele mai recent scot la iveala faptul ca virusul Covid-19 are un nivel la care poate muri in cateva minute. Detaliile au fost preluate imediat de pesa straina, in completare cu explicatiile specialistilor. Frigul uscat .

Vaccinare obligatorie in Romania? Anuntul de ultima ora al premierului Citu

Florin Citu, premierul Romaniei, a dat asigurari ca vaccinarea impotriva noului coronavirus nu o sa fie obligatorie, dupa ce au in spatiul public au aparut anumite informatii cum ca Executivul ar putea introduce obligativitatea vaccinarii anti-coronavirus. Vaccinare obligatorie in Romania? Campania de vaccinare impotriva coronavirus nu va fi obligatorie. Nu se pune asa ceva in .

Florin Salam a incalcat legea. Politia a venit urgent, unde a fost surprins cantand artistul

Noile restrictii impuse de autoritati, in anumite localitati, pare-se ca sunt uitate si incalcate. Recent, celebrul Florin Salam a fost oprit de polite la o petrecere in localitatea Stefanestii de Jos. Manelistul a fost prezent la o petrecere cu mai mult de zece persoane, la o zi de nastere. Florin Salam amendat de politie cu .

Florin Salam, noi probleme cu Politia. Petrecere sparta de politisti, intr-un local din Stefanestii de Jos

Florin Salam a avut, noaptea trecuta, noi probleme cu Politia, dupa ce politistii l-au gasit in timp ce canta la o petrecere organizata intr-un local din Stefanestii de Jos.

Ultima ora. Constanteanul ars transferat in Belgia a murit. in ce stare venise din Romania: Mirosea si era cu niste comprese directe pe piele!

Veste trista in aceasta dimineata, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat decesul barbatului din Constanta, care fusese transferat pentru ingrijiri specializate in Belgia. Din pacate, evolutia starii de sanatate a acestuia a fost nefavorabila, avand in vedere ca pacientul ajunsese in strainatate cu mai multe bacterii si ciuperci luate din spitalele din Romania. Constanteanul, victima .

Schimbari majore la Antena 3. Decizia de ultima ora a lui Mihai Gadea

S-au anuntat schimbari majore in ce priveste organizarea postului de televiziune Antena 3. Noi departamente vor aparea, iar partea de redactie va functiona dupa o alta structura, decat cea de pana acum. Schimbari noi la Antena 3 Pe langa schimbarile structurale care vor avea loc la Antena 3, din primavara acestui an, urmeaza sa fie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3355 seconds )