Libnet.ro
UNICEF

01:05

Flota RUSA din Marea Neagra, pusa in ALERTA. in ce limita poate trimite NATO nave in regiune

B1 B1,
Flota RUSA din Marea Neagra, pusa in ALERTA. in ce limita poate trimite NATO nave in regiune

Federatia Rusa a pus in alerta o parte din flota sa din Marea Neagra datorita exercitiilor NATO din Turcia, relateaza agentia rusa de presa TASS, care citeaza Ministerul Apararii rus. Mai exact, au fost. continuă pe B1

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra, la Constanta. Zeci de nave si peste 2.000 de militari participa la proceduri

Nave militare ale aliatilor din NATO ajung sambata in portul Constanta, pentru Sea Shield, cel mai mare exercitiu al aliantei nord-atlantice din Marea Neagra. 20 de nave militare din sase tari,.

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra din acest an incepe astazi - 20 de nave militare, peste 2.000 de militari si avioane de vanatoare MiG 21 si F16

Cel mai mare exercitiu multinational naval - SEA SHIELD 19 - care va avea loc in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre incepe vineri si se va incheia in 13 aprilie. La exercitiul din acest an participa 14 nave militare romanesti si sase nave militare din Bulgaria, Canada, Grecia, Olanda si Turcia, cu un total de aproximativ 2. 200 de militari, dar si avioane de vanatoare Mig 21 si F-16.

RAZBOIUL DRONELOR din Marea Neagra: Americanii au efectuat un zbor de cercetare, in timp ce armata rusa a simulat un amplu exercitiu de respingere a unor astfel de atacuri

Americanii si rusii isi inmultesc actiunile in Marea Neagra, regiune care pare sa devina un adevarat punct de interes pentru NATO si Kremlin. Astfel, un aparat de zbor fara pilot strategic - o drona - .

Cum comenteaza rusii exercitiul NATO din Marea Neagra

Statele Unite intentioneaza sa izoleze Rusia in Marea Neagra, iar Georgia, Ucraina si NATO sunt folosite in acest scop, scrie RIA Novosti, citand experti rusi in chestiuni geopolitice si militare.

VIDEO Flota rusa isi arata muschii in Marea Neagra. Cum reactioneaza fortele NATO

Nave militare ale Fortelor Navale Ruse au efectuat trageri de lupta cu rachete sol-aer si exercitii de combatare a tintelor in Marea Neagra. Pe de alta parte, astazi incepe cel mai mare exercitiu multinational naval din Marea Neagra, Sea Shield 19, organizat de Fortele Navale Romane, la care vor participa 14 nave militare romanesti si sase nave militare din Bulgaria, Canada, Grecia, Olanda si Turcia, si 2. 200 de militari.

Navele Rusiei de la Marea Neagra au intrat in stare de alerta

Nave de recunoastere si de atac ale Flotei Rusiei din Marea Neagra, precum si sisteme de rachete de coasta au fost plasate in stare de alerta, ca reactie la exercitiul NATO, Sea Shield - 2019, a anuntat luni Ce.

Reactia Romaniei dupa ce Rusia a activat nave de atac si sisteme de racheta la Marea Neagra

Nave de recunoastere si de atac ale Flotei Rusiei din Marea Neagra, precum si sisteme de rachete de coasta au fost plasate in stare de alerta, ca reactie la exercitiul NATO, Sea Shield - 2019, a anuntat luni Ce.

Rusia a mobilizat nave si sisteme de racheta, ca reactie la exercitiul NATO in Marea Neagra

Nave de recunoastere si de atac ale Flotei Rusiei din Marea Neagra, precum si sisteme de rachete de coasta au fost plasate in stare de alerta, ca reactie la exercitiul NATO, Sea Shield - 2019, a anuntat luni Centrul national de control in domeniul apararii al Ministerului Apararii rus), citat de agentia de presa TASS si Agerpres.

VIDEO Cum a ajuns Marea Neagra cel mai bun detectiv in afacerea Cocaina pe Litoral. Sunt doi curenti principali, numiti Ochii lui Klimovici

Forte importante de politie, procuratura si jandarmerie sunt concentrate in aceste zile pe litoral, acolo unde curentii din Marea Neagra continua sa aduca la mal colete in care se gasesc cantitati uriase de droguri de mare risc.

PREMIERA in adancurile Marii Negre: La bordul unui submarin din flota Rusiei s-a desfasurat o operatie chirurgicala de URGENTA

La bordul submarinului Krasnodar al Flotei ruse din Marea Neagra FRMN) a fost efectuata o operatie chirugicala de urgenta, joi, pe cand acesta se afla in imersiune, potrivit TASS citata preluata de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )