Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

FMI a numit un nou sef pentru misiunea din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI a numit un nou sef pentru misiunea din Romania

Fondul Monetar International FMI) a anuntat marti ca l-a numit pe sud-coreeanul Jaewoo Lee in functia de sef al misiunii pentru Romania si Bulgaria, in locul pakistanezului Reza Baqir. continuă pe Ziarul Bursa

FMI a numit un nou sef pentru misiunea din Romania

Jaewoo Lee a fost numit al misiunii FMI pentru Romania si Bulgaria. Noul demnitar este originar din Coreea de Sud. Lee isi va incepe mandatul din 7 decembrie, dupa cum informeaza Digi24. Jaewoo.

FMI a numit un nou sef pentru misiunea din Romania

Fondul Monetar International FMI) a anuntat marti ca l-a numit pe sud-coreeanul Jaewoo Lee in functia de sef al misiunii pentru Romania si Bulgaria, in locul pakistanezului Reza Baqir.

FMI a numit un nou sef pentru misiunea din tara noastra

Fondul Monetar International FMI) a anuntat astazi ca l-a numit pe sud-coreeanul Jaewoo Lee in functia de sef al misiunii pentru Romania si Bulgaria, in locul pakistanezului Reza Baqir.

Joc pentru companiile din Romania

Intr-o perioada in care companiile sunt preocupate sa se diferentieze tot mai mult prin inovatie si reputatie, LEGO SERIOUS PLAY, sparge paradigmele. Din ce in ce mai multe companii recurg la LEGO SERIOUS.

Protestele din Romania, din nou in presa internationala

Principalele agentii de stiri internationale au relatat din nou despre protestele din Bucuresti si principalele orase din Romania. Protestatarii, care au avut un mic conflict cu fortele de ordine,.

Aproape 28.000 de copii din Romania primesc alocatii de stat din Germania, potrivit Agentiei Federale de Munca

In Germania, numarul copiilor care depind de ajutoarele sociale este in crestere. Potrivit statisticilor Agentiei Federale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bundesagentur fur Arbeit BA), in luna iunie a acestui an, 2,05 milioane de copii si adolescenti sub 18 ani au primit ajutoare de la statul german, un plus de 5% fata de anul 2016. Cu 41% a crescut insa numarul copiilor straini beneficiari ai acestor drepturi. Fenomenul nu se datoreaza doar migratiei refugiatilor, ci si imigratiei, in special din Romania si din Bulgaria, noteaza Frankfurter Allgemeine Zeitung.

USR le-a scris liderilor de la Bruxelles, cerandu-le sa utilizeze toate mijloacele legitime pentru a descuraja coalitia PSD-ADLE sa impinga sistemul judiciar din Romania inapoi in starea critica din perioada de preaderare

Uniunea Salvati Romania anunta ca a trimis o scrisoare catre liderii institutiilor europene si grupurilor politice de la Bruxelles pentru a atrage atentia cu privire la asaltul coalitiei PSD-ADLE asupra independentei sistemului de justitie din Romania. In scrisoare, USR indeamna liderii de la Bruxelles sa utilizeze toate mijloacele legitime pentru a descuraja coalitia de guvernamant PSD-ALDE sa produca o contra-reforma in sistemul de justitie din Romania.

Forumul Judecatorilor din Romania nu a fost invitat la dezbaterile din Parlament privind modificarea Legilor justitiei si critica modul inadecvat de desfasurare a acestora: Solutia este abandonarea imediata a initiativei legislative actuale

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania anunta, intr-un comunicat, ca reprezentantii sai nu au fost invitati sa participe la dezbaterile privind legile justitiei care au loc in Comisia speciala comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru sistematizarea, unificarea si asigurarea stabilitatii legislative in domeniul justitiei. De altfel, in mod regretabil, presedintele Comisiei si-a exprimat ferm refuzul de a accepta invitarea Asociatiei Forumul Judecatorilor din Romania, solicitata de unii membri ai Comisiei, aspect supus si transat prin vot in cadrul lucrarilor, adauga reprezentantii Asociatiei Forumul Judecatorilor.

Prima bautura cu probiotice din Romania a fost lansata de cercetatorii USAMV din Cluj

O echipa de cercetatori de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara USAMV) Cluj-Napoca a lansat, luni, prima bautura functionala din Romania cu probiotice care se adreseaza.

Prima operatie pe creier LIVE 360 VR din Romania

MedLife lanseaza provocarea si premiera anului 2017, prima operatie pe creier transmisa in direct, cu ajutorul tehnologiei VR 360 Realitate Virtuala) din Romania. Operatia se va desfasura marti, 28 noiembrie 2017, incepand cu ora 19:00, la spitalul Life Memorial Hospital si va fi realizata de o echipa pluridisciplinara coordonata de Dr. Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie. HotNews. ro va transmite operatia LIVE TEXT VIDEO.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2255 seconds )