Libnet.ro
UNICEF

00:07

FMI: Razboiul comercial SUA - China, cel mai mare risc al stabilitatii mondiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI: Razboiul comercial SUA - China, cel mai mare risc al stabilitatii mondiale

Razboiul comercial dintre SUA si China reprezinta cel mai mare risc cu privire la stabilitatea globala si pentru a raspunde socurilor economice din Europa este necesara o stabilitate fiscala, a declarat prim-adjunctul directorului general al Fondului Monetar International, David Lipton, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

FMI: Razboiul comercial dintre SUA si China reprezinta cel mai mare risc la adresa stabilitatii mondiale

Razboiul comercial dintre SUA si China reprezinta cel mai mare risc la adresa stabilitatii pe plan global si este necesara stabilitate fiscala pentru a raspunde socurilor economice din Europa, a afirmat luni prim-adjunctul directorului general al Fondului Monetar International, David Lipton, transmite Reuters.

Istoria romaneasca a unei industrii de peste 100 de ani: distrusa de stat, reinviata de privat. Ram Addanki (BAT): Am devenit al doilea cel mai mare contribuitor la bugetul de stat si un angajator strategic

Pe bulevardul Regiei, chiar langa pasajul Basarab, terenul fostei Regii Autonome a Tutunului din Bucuresti zace abandonat. in perioada regimului comunist aici se produceau tigarile Carpati, Snagov sau Marasesti. Dupa revolutie, Societatea Nationala Tutunul Romanesc, care detinea si aceasta fabrica, a fost privatizata, ajungand in portofoliul firmei Interagro, controlata de controversatul om de afaceri Ioan Niculae. in 2012 societatea a initiat un proiect imobiliar urias acolo, ce viza construirea a doua turnuri de 30 si 35 de etaje, un parc cultural si un cartier rezidential, insa totul a ramas la stadiul de proiect, din cauza unor litigii cu statul in ceea ce priveste achitarea datoriilor SNTR. Cat despre producerea tigarilor, fosta industrie romaneasca a murit.

Se fac inscrieri pentru o noua editie a celui mai mare eveniment anual sportiv din Dobrogea. Unde si cand va avea loc

Asociatia Bike Works anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru Macin Mountain Fun Greci, 2019, cel mai mare eveniment sportiv al anului din Muntii Macinului, unde, in perioada 7-9 iunie 2018, pe langa concursurile de MTB si cross montan programate in zilele de 8 si 9 iunie, vor fi spectacole, un foc de tabara si multe alte surprize. in plus, cursa copiilor, din 9 iunie, a devenit etapa din Cupa Nationala XCO.

Fimele romanesti versus firmele straine. Profitabilitate dubla pentru romani, dar angajatii strainilor au productivitate mai mare

In ultimii ani, ponderea firmelor romanesti in economie a scazut, in favoarea celor straine. insa daca profitabilitatea companiilor autohtone este dubla sau tripla fata de cea a firmelor straine, angajatii din companiile straine au o productivitate mult mai mare.

VIDEO Angelique Kerber, catre Bianca Andreescu: Esti cea mai mare regina a dramelor

Angelique Kerber a pierdut pentru a doua oara in mai putin de o saptamana in fata Biancai Andreescu, lucru care a facut-o pe jucatoarea din Germania sa reactioneze dur la strangerea de mana de la finalul partidei. Esti cea mai mare regina a dramelor dintotdeauna a fost mesajul pe care Kerber i l-a transmis adversarei.

A fost descoperita cea mai mare albina de pe fata Pamantului! Este de dimensiunea unui deget FOTO

Cea mai mare albina din lume a fost re-descoperita, dupa decenii intregi s-a crezut ca aceasta specie a diparut. Albina giganta, careeste dedimensiunea degtului mare a unui adulta fost gasita.

VIDEO Preot injunghiat in cea mai mare biserica din Canada, in timpul unei slujbe transmise in direct la TV. Suspectul ar fi de origine romana

Un preot a fost injunghiat in fata congregatiei sale, in timpul unei transmisiuni live la TV, la cea mai mare biserica din Canada, informeaza AFP.

Portugalia si-a redus deficitul la 0,5% din PIB, cel mai mic in 45 de ani de democratie

Portugalia a reusit un deficit public de 0,5% din PIB in 2018, un rezultat mai bun decat tinta initiala si care constituie cel mai redus nivel de la stabilirea democratiei, in 1974, a anuntat marti Institutul national pentru statistica Ine), citat de AFP.

Raluca Badulescu are peste 300 de peruci. Cu care ii sta cel mai bine?

Raluca Badulescu are o colectie absolut impresionanta de peruci. Astfel se explica desele schimbari de look la care apeleaza jurata emisiunii Bravo, ai stil!. Cu care ii sta cel mai bine? .

INVESTITIE DE 22 MILIOANE DE EURO Central District 4 Elemente, cel mai recent proiect al dezvoltatorului Forty Management

Valoarea complexului rezidential situat langa parcul Titan Central District 4 Elemente, cel mai recent proiect al dezvoltatorului Forty Management, a obtinut autorizatia de constructie si a demarat lucrarile de construire. Proiectul, dezvoltat pe un teren de 4. 596 mp, cuprinde 1. 397 mp de spatii comerciale si doua blocuri a cate 11 etaje, iar valoarea complexului rezidential este de 22 milioane euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )