Libnet.ro
UNICEF

22:00

FMI ii da replica lui Tudose, dupa ce a fost acuzat ca a gresit prognozele legate de Romania

România Liberă România Liberă,
FMI ii da replica lui Tudose, dupa ce a fost acuzat ca a gresit prognozele legate de Romania

Reprezentantii Fondului Monetar International FMI) ii raspund premierului Mihai Tudose, care, dupa intalnirea cu acestia, a afirmat ca au cam gresit ultimele doua previziuni cu privire la economia Romaniei. continuă pe România Liberă

Avertismentul premierului Tudose, dupa intalnirea cu reprezentantii FMI

Reprezentantii Fondului Monetar International sa fie mai atenti, este avertismentul premierului Mihai Tudose, dupa intalnirea care a avut loc azi la Palatul Victoria. Previziunile pe ultimele doua luni.

Prima reactie a lui Augustin Viziru dupa ce a fost acuzat ca s-ar fi iubit cu Maria Constantin

Marcel Toader a anuntat ca divorteaza de Maria Constantin. Barbatul si-a acuzat sotia de infidelitate, iar unul dintre amanti ar fi chiar Augustin Viziru. Actorul Viziru nu a comentat acuzatiile si a postat.

Mihai Tudose, dupa controlul ANAF la bancile care au raportat pierderi: Li se pare ca isi revin

Premierul Mihai Tudose a anuntat, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca multe dintre bancile pe care le-a criticat in urma cu.

Tudose, dupa ce Armata a anuntat ca nu poate plati soldele: Sunt bani in toate ministerele, vom avea rectificare pozitiva intr-o saptamana

Premierul Mihai Tudose a anuntat, marti seara, ca sunt bani in toate ministerele si ca o prima rectificare bugetara va fi aprobata de Guvernul sau intr-o saptamana.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )