Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mihai Tudose, dupa controlul ANAF la bancile care au raportat pierderi: Li se pare ca isi revin

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose, dupa controlul ANAF la bancile care au raportat pierderi: Li se pare ca isi revin

Premierul Mihai Tudose a anuntat, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca multe dintre bancile pe care le-a criticat in urma cu. continuă pe Antena3

Avertismentul premierului Tudose, dupa intalnirea cu reprezentantii FMI

Reprezentantii Fondului Monetar International sa fie mai atenti, este avertismentul premierului Mihai Tudose, dupa intalnirea care a avut loc azi la Palatul Victoria. Previziunile pe ultimele doua luni.

Mihai Tudose, convocat azi de PNL la Parlament pentru a da explicatii despre situatia economica

ACTUALIZARE 16:35 Prim-ministrul Mihai Tudose prezinta Parlamentului situatia economica a tarii Prim-ministrul Mihai Tudose prezinta, in Camera Deputatilor, situatia economica a tarii, fiind convocat la Parlament de PNL pentru o dezbatere cu tema Atacul Guvernului Tudose la adresa economiei romanesti. *ACTUALIZARE 15:36 Orban: Cei care conduc astazi Romania nu vor sa respecte standardele democratice care exista la nivelul UE *ACTUALIZARE 15:23 Orban, despre FSDI: Este o escrocherie de proportii, consecintele vor fi catastrofale pentru companii romanesti ---- Prim-ministrul Mihai Tudose va fi prezent azi, la ora 16:30, in Camera Deputatilor, dupa ce a fost convocat de PNL pentru a da explicatii cu privire la situatia economica.

Mihai Tudose anunta ce intitutie va primi mai multi bani, dupa rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri seara, intr-un interviu acordat postului Antena 3, ca rectificarea bugetara va fi pozitiva.

Premierul Mihai Tudose, despre contul deschis in banca de 100.000 de lei: Am fost obligat

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, ca a fost obligat sa isi faca un cont la banca dupa ce a vandut o masina. intrebat despre contul de 100. 000 de lei pe care l-a trecut in ultim.

Ce se intampla la MApN, dupa demisia ministrului Tutuianu. Mihai Tudose: Am vorbit deja cu Dragnea!

Decizia privind conducerea Ministerului Apararii va fi luata in coalitie, a anuntat marti premierul Mihai Tudose, precizand ca a discutat deja cu presedintele PSD, Liviu.

Ce se intampla la MApN, dupa demisia lui Adrian Tutuianu. Mihai Tudose: Am vorbit deja cu Dragnea!

Decizia privind conducerea Ministerului Apararii va fi luata in coalitie, a anuntat marti premierul Mihai Tudose, precizand ca a discutat deja cu presedintele PSD, Liviu.

Mihai Tudose, declaratie controversata, dupa intalnirea cu reprezentantii FMI si ai Bancii Mondiale: Ultimele doua prognoze le-au cam gresit

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Fondului Monetar International FMI) si ai Bancii Mondiale, au declarat, pentru Agerpres, surse guvernamentale.

Mihai Tudose convocat de PNL la Parlament pentru a da explicatii despre situatia economica

Mihai Tudose va fi prezent luni, la ora 16:30, in Camera Deputatilor, dupa ce a fost convocat de PNL pentru a da explicatii cu privire la situatia economica. Tema dezbaterii politice la care va participa.

Mihai Tudose, convocat azi de PNL la Parlament pentru a da explicatii despre situatia economica

ACTUALIZARE 15:36 Orban: Cei care conduc astazi Romania nu vor sa respecte standardele democratice care exista la nivelul UE Atacurile iresponsabile la adresa companiilor cu capital strain si atacurile impotriva ambasadorilor sunt dovada unui discurs nationalist, gregar, antieuropean si care este impotriva a ceea ce inseamna valorile democratiei si cele ale unei economii de piata, a declarat astazi presedintele PNL, Ludovic Orban. *ACTUALIZARE 15:23 Orban, despre FSDI: Este o escrocherie de proportii, consecintele vor fi catastrofale pentru companii romanesti ---- Prim-ministrul Mihai Tudose va fi prezent azi, la ora 16:30, in Camera Deputatilor, dupa ce a fost convocat de PNL pentru a da explicatii cu privire la situatia economica.

FMI ii da replica lui Tudose, dupa ce a fost acuzat ca a gresit prognozele legate de Romania

Reprezentantii Fondului Monetar International FMI) ii raspund premierului Mihai Tudose, care, dupa intalnirea cu acestia, a afirmat ca au cam gresit ultimele doua previziuni cu privire la economia Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2132 seconds )