Libnet.ro
UNICEF

21:30

FMI si-a redus estimarea pentru economia Romaniei din 2019 la 3,1%

Hotnews Hotnews,
 FMI si-a redus estimarea pentru economia Romaniei din 2019 la 3,1%

Fondul Monetar International FMI) estimeaza, in cel mai recent World Economic Outlook, din aprilie 2019, ca economia Romaniei va creste cu 3,1% anul acesta, sub estimarea de 3,4% din octombrie 2018, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

FMI, date iNGRIJORATOARE pentru Romania: Prognoza de crestere pentru economia tarii, iN SCADERE

FMI a inrautatit prognoza de crestere pentru economia Romaniei. Avansul economiei romanesti in acest an a scazut de la 3,4% la 3,1%. Este cel mai pesimist scenariu in randul institutiilor.

Vremuri grele pentru economia Romaniei: ce semnal transmite FMI

FMI nu are o prognoza optimista referitoare la economia din Romania. Fondul Monetar International are vesti proaste pentru oficialii de la Bucuresti. FMI a inrautatit prognoza de crestere economica pentru Romania. in luna octombrie a anului trecut estima o crestere economica de 3,4%, dar acum prognoza a fost revizuita in scadere, FMI anticipand un avans [] .

FMI inrautateste si mai mult prognozele: Economia Romaniei va creste cu numai 3,1% in 2019 si scumpirile vor fi mai accentuate

Fondul Monetar International FMI) estimeaza ca economia romaneasca va incetini si tara noastra va inregistra un avans de numai 3,1% in acest an, urmand ca in 2020 cresterea economica sa incetineasca si mai mult, la 3%, arata cel mai nou raport World Economic Outlook.

ANALIZA DELOITTE ROMANIA PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Piata de fuziuni si achizitii a scazut considerabil

Ioana Filipescu, Deloitte Romania: Piata continua sa ofere oportunitati. Vedem initiative de exit ale unor proprietari de afaceri care vor sa beneficieze pe aceasta fereastra de oportunitate Piata de fuziuni si achizitii din tara noastra a consemnat o scadere considerabila in primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, arata estimarile Deloitte Romania. Potrivit companiei, valoarea totala a pietei, inclusiv tranzactiile care nu au avut o valoare comunicata, a fost intre 200 si 300 milioane de euro, in timp ce, in baza surselor publice, tranzactiile a caror valoare a fost comunicata au totalizat 120 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )