Libnet.ro
UNICEF

05:00

FNGCIMM: inscrierea in programul de creditare IMM Invest reporneste marti, de la ora 9.00. Ce rugaminte are Fondul

Hotnews Hotnews,
 FNGCIMM: inscrierea in programul de creditare IMM Invest reporneste marti, de la ora 9.00. Ce rugaminte are Fondul

Sesiunea de inscriere in programul de creditare a firmelor IMM Invest se reia de la zero, marti, de la ora 9. 00, a anuntat luni, oficial, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM. continuă pe Hotnews

OFICIAL. inscrierile pe IMM Invest incep marti, la ora 9.00

Inscrierile pe platforma IMM Invest se reiau incepand cu data de 28 aprilie 2020, ora 9:00, anunta in mod oficial Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM).

IMM Invest, o noua incercare. Seful FNGCIMM: inscrierea printre primii nu garanteaza ca veti fi primul si la banca

Cristian Paun, presedintele Consiliului de Administratie al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM), sugereaza firmelor sa nu se inghesuie pe site pentru a se inscrie in programul IMM Invest, deoarece acest lucru nu le garanteaza ca vor fi si primii serviti la banca.

Procedura de inscriere in Programul IMM INVEST Romania, reluata de marti dimineata

Procedura de inscriere in Programul IMM INVEST Romania va fi reluata incepand cu data de 28. 2020, ora 9. inscrierile online se vor desfasura in sesiune continua, pana la sfarsitul anului 2020 si pana la epuizarea plafonului alocat de 15 miliarde de lei.

FNGCIMM: Procedura de inscriere in Programul IMM INVEST Romania va fi reluata de la zero; toti antreprenorii pornesc cu sanse egale

Procedura de inscriere in Programul IMM INVEST Romania va fi reluata de la zero incepand cu data de 28 aprilie, ora 9:00, iar toti antreprenorii care vor accesa aplicatia au sanse egale, se arata intr-un comunicat al Fondului National de Garantare a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )