Libnet.ro
UNICEF

16:30

FNSA solicita publicarea protocolului incheiat de PSD cu mai multe organizatii sindicale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FNSA solicita publicarea protocolului incheiat de PSD cu mai multe organizatii sindicale

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA) solicita publicarea protocolului incheiat de Partidul Social Democrat cu mai multe organizatii sindicale, precizand ca este inadmisibil ca un reprezentant al salariatilor sa fie inregimentat politic, indiferent de partidul din care face parte. continuă pe Ziarul Bursa

Ce se intampla la sediul PSD, in timpul votului. Viorica Dancila a disparut pentru mai multe ore de la biroul din Kiseleff

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati, duminica, 24 noiembrie, la alegerile prezidentiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, romanii au de ales intre Klaus Iohanis, presedintele Romaniei ales in 2014 si Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale. La sediul PSD este insa liniste. Surse apropiate partidului au declarat in .

Iohannis: Trebuie sa avem rabdare cu anticipatele.E nevoie de mai multe mandate pentru diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca anticipatele sunt o solutie, dar deocamdata actuala putere trebuie sa aiba rabdare. De asemenea, seful statului sustine ca ar trebui mai multe mandate parlamentare pentru diaspora.

Atentionare de calatorie: Risc ridicat de furtuni, in mai multe regiuni din Grecia. A fost emis cod rosu

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde in mai multe regiuni este risc ridicat de producere a unor furtuni, fiind emise coduri rosu si portocaliu.

Dolj: Scandal intre mai multe persoane in fata unei sectii de votare. Politistul aflat in zona a aplanat conflictul

Un scandal intre mai multe persoane a avut loc, duminica seara, in fata unei sectii de votare din judetul Dolj, conflictul fiind aplanat de politistul care asigura paza sectiei respective.

Mai multe persoane au ajuns la spital dupa incendiul izbucnit in parcarea de la Sun Plaza

Trei persoane intoxicate cu fumau avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportate la spital, dupa incendiul izbucnit in parcarea subterana din Sun Plaza. Mai multe autoturisme au luat foc.

VIDEO Inundatii in sud-estul Frantei. Cel putin doi morti, mai multe persoane date disparute si pagube pe Coasta de Azur

Cel putin doua persoane au murit, iar mai multe altele au fost date disparute in intemperii violente in departamentul Var, in sud-estul Frantei unde, in pofida unei descresteri a nivelului apelor, unele drumuri si orase erau in continuare inundate, relateaza AFP.

Avertisment de ULTIM MOMENT de la meteorologi - URGIE in mai multe judete

Meteorologii au emis, duminica, mai multe coduri galbene de vremea rea. Avertizarea este valabila valabila pana la ora 13 si vizeaza judetele Bacau Botosani, Suceava, Neamt, Iasi, Vaslui.

VREMEA: Cod galben de lapovita si vant puternic, in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, mai multe avertizari cod galben de lapovita si vant puternic pentru 8 judete, valabile in urmatoarele ore. Potrivit ANM,codul.

LA NOUA LUNI Allianz-Tiriac - cu 14% mai multe prime brute subscrise pe segmentul asigurarilor non-auto

Allianz-Tiriac a incheiat primele noua luni ale acestui an cu prime brute subscrise pe segmentul asigurarilor non-auto in crestere cu peste 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce primele brute subscrise din asigurari de viata au crescut cu 8%.

Detaliul de pe diploma de studii a Vioricai Dancila care ridica mari semne de intrebari. Candidata PSD are multe explicatii de dat

Viorica Dancila a terminat Facultatea de Petrol si Gaze in anul 1983. Detaliul de pe diploma de studii a candidatei PSD la alegerile prezidentiale 2019 ridica multe semne de intrebare. Detaliul de pe diploma de studii a Vioricai Dancila Viorica Dancila s-a nascut pe 16 decembrie 1963, in Rosiorii de Vede, judetul Teleorman. Parintii s-au .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )