Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mai multe persoane au ajuns la spital dupa incendiul izbucnit in parcarea de la Sun Plaza

Antena3 Antena3,
Mai multe persoane au ajuns la spital dupa incendiul izbucnit in parcarea de la Sun Plaza

Trei persoane intoxicate cu fumau avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportate la spital, dupa incendiul izbucnit in parcarea subterana din Sun Plaza. Mai multe autoturisme au luat foc. continuă pe Antena3

Trei persoane au ajuns la spital dupa incendiul izbucnit in parcarea de la Sun Plaza

Trei persoane intoxicate cu fumau avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportate la spital, dupa incendiul izbucnit in parcarea subterana din Sun Plaza. Mai multe autoturisme au luat foc.

Dolj: Scandal intre mai multe persoane in fata unei sectii de votare. Politistul aflat in zona a aplanat conflictul

Un scandal intre mai multe persoane a avut loc, duminica seara, in fata unei sectii de votare din judetul Dolj, conflictul fiind aplanat de politistul care asigura paza sectiei respective.

Sindicatul Europol: Un barbat inarmat cu un cutit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerata a Bucurestiului VIDEO

Sindicatul Europol a anuntat, vineri seara, pe pagina de Facebook, ca un barbat inarmat cu un cutit cu lama de peste 30 de centimetri a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerata a municipiului Bucuresti. Doi politisti rutieri au intervenit.

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane, in Bucuresti. Sindicatul Europol: Avea lama de peste 30 cm. Se pare ca persoana este cunoscuta cu afectiuni psihice (VIDEO)

Un barbat inarmat cu un cutit, ce avea lama de peste 30 de centimetri, a atacat mai multe persoane, intr-o zona aglomerata din Capitala, dar a fost imobilizat rapid de doi politisti rutieri, sustine Sindicatul.

VIDEO Inundatii in sud-estul Frantei. Cel putin doi morti, mai multe persoane date disparute si pagube pe Coasta de Azur

Cel putin doua persoane au murit, iar mai multe altele au fost date disparute in intemperii violente in departamentul Var, in sud-estul Frantei unde, in pofida unei descresteri a nivelului apelor, unele drumuri si orase erau in continuare inundate, relateaza AFP.

Alerta in Bucuresti: Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane (VIDEO)

Un barbat inarmat cu un cutit, ce avea lama de peste 30 de centimetri, a amenintatmai multe persoane, intr-o zona aglomerata din Capitala, vineri seara. Atacatorul a fost imobilizat rapid de doi.

VIDEO UPDATE Incendiul de la mall-ul Sun Plaza din Capitala a fost stins: Mai multe persoane au fost duse la spital Trei masini avariate

Mall-ul Sun Plaza din Capitala a fost evacuat dupa ce o masina aflata in parcarea subterana a luat foc, iar acesta s-a extins si la alte automobile. Incendiul a fost stins la scurt timp de pompieri. Patru persoane care au fost expuse la fum in urma incendiului au primit asistenta medicala si au fost duse la spitalul Bagdasar Arseni din Capitala. Trei masini au fost distruse, informeaza ISU Bucuresti Ilfov.

Imagini socante dupa incendiul din mall-ul Sun Plaza din Capitala! Cum arata masinile care au luat foc (FOTO)

Au aparut imagini socante dupa incendiul carea izbucnit duminica dupa-amiaza la Sun Plaza Mall, in sectorul 4 al Capitalei. Mai multe autoturisme au luat foc in parcarea subterana a centrului.

VIDEO Accident pe drumul care leaga Pitestiul de Ramnicu Valcea. Patru tineri au ajuns la spital dupa ce un sofer a intrat pe contrasens fara sa se asigure

Un accident rutier a avut loc vineri seara, in localitatea argeseana Draganu, unde un sofer inconstient a efectuat cu masina o depasire hazardata, a proiectat un autoturism intr-un cap de pod si a bagat in spital patru tineri.

A facut mai multe victime decat ebola: cat de periculos este pojarul in 2019

Multe dintre afectiunile pe care le-ai avut in copilarie si pentru care, s-ar putea la un moment dat sa te fi vaccinat, sunt mai periculoase ca niciodata in 2019. Pojarul este cel mai bun exemplu. Cand erai mic, s-ar putea sa fi avut pojar sau varsat de vant. Stiai ca boala cu pricina este periculoasa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )