Libnet.ro
UNICEF

15:45

FNT 2015. Adevarul.ro transmite, in direct, de la ora 11.00, Adunarea pasarilor, in regia lui Cristian Pepino

Adevărul Adevărul,
FNT 2015. Adevarul.ro transmite, in direct, de la ora 11.00, Adunarea pasarilor, in regia lui Cristian Pepino

In aceasta dimineata, de la ora 11. 00, spectacolul Adunarea pasarilor, de Farid Uddin Attar, in regia lui Cristian Pepino, dupa o idee de Michaela Tonitza Iordache, poate fi urmarit in live streaming pe Adevarul. ro. Evenimentul are loc la Teatrul Tandarica, in cadrul Festivalului National de Teatru FNT), care se desfasoara intre 23 octombrie si 1 noiembrie, la Bucuresti. continuă pe Adevărul

FNT 2015. Adevarul.ro transmite, in direct, de la ora 20.00, Visul unei nopti de vara, in regia lui Victor Ioan Frunza

Sambata, de la ora 20. 00, spectacolul Visul unei nopti de vara de Shakespeare, regizat de Victor Ioan Frunza, poate fi urmarit in live streaming pe Adevarul. ro. Evenimentul are loc cu ocazia Festivalului National de Teatru FNT), care se desfasoara intre 23 octombrie si 1 noiembrie.

FNT 2015. Adevarul.ro transmite, in direct, de la ora 20.00, UBUZDUP, in regia lui Gabor Tompa

In aceasta seara, de la ora 20. 00, spectacolul UBUZDUP, adaptare de Gabor Tompa dupa Ubu inlantuit si alte texte de Alfred Jarry, o productie a Teatrului National din Cluj-Napoca, care va fi prezentat la Sala Majestic a Teatrului Odeon, poate fi urmarit in live streaming pe Adevarul. ro. Evenimentul se desfasoara in cadrul Festivalului National de Teatru FNT), care se desfasoara intre 23 octombrie si 1 noiembrie.

Astazi, se deschide Festivalul National de Teatru (FNT). Adevarul.ro va transmite pe site, inlive streaming, deschiderea FNT si 10 spectacole din festival

Deschiderea oficiala a celei de-a 25-a editii a Festivalului National de Teatru va avea loc vineri, 23 octombrie, ora 19. 30, in foaierul Tapiserii al Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, la etajul I. Adevarul. ro transmite. in live streaming, deschiderea Festivalului National de Teatru, de la ora 19.

Interviurile FNT. Regizorul Claudiu Goga, la Adevarul Live, de la ora 11.00. Vorbeste despre spectacolul Vizita batranei doamne

Spectacolul Vizita batranei doamnese va juca in cadrul Festivalului National de Teatru FNT), pe 29 octombrie, de la ora 20. 00, la Sala Studio a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti.

Interviurile FNT. Actorul Marian Ralea aduce lumea lui Ubu la Adevarul Live, de la ora 12.00

Actorul Marian Ralea, care detine rolul principal in spectacolul UbuZdup!, regizat de Gabor Tompa la Teatrul National din Cluj Napoca, este invitat la Adevarul Live, de la ora 12. 00, in seria de Interviuri FNT.

ORA DE IARNA 2015. in noaptea de sambata spre duminica ne dam ceasurile inapoi

Romania va trece la ora de iarna in noaptea dintre 24 octombrie si 25 octombrie, astfel ca sambata spre duminica, va trebui sa dam ceasurile inapoi cu o ora. Mai exact ora 4 urmeaza sa devina ora 3, iar astfel, ziua de duminica, 25 octombrie, va fi cea mai lunga zi a anului 2015.

Gala MTV Europe Music Awards 2015 se vede in direct pe MTV Romania

Gala MTV Europe Music Awards EMA) 2015, desfasurata pe 25 octombrie la Milano, va fi transmisa in direct de MTV Romania, de la ora 22. VJ Oana Tache, trimisul special MTV Romania la Milano, va comenta cele mai importante momente din timpul evenimentului si va intra in culisele show-ului.

Adevarul Live, ora 13.00. Cristian Mungiu si Iulia Blaga prezinta filmele de Cannes la Bucuresti

Cea de-a sasea editie a festivalului Les Films de Cannes a Bucarest incepe maine in Bucuresti! Regizorul Cristian Mungiu si criticul de film Iulia Blaga vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre cel mai asteptat eveniment cultural al acestei toamne.

Comisia juridica discuta vineri noua cerere DNA de arestare a Elenei Udrea: Doar Topoliceanu este denuntator in dosar

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va decide, vineri, la ora 11,30, in privinta noii solicitari a procurorilor DNA cu privire la inceperea urmaririi penale, retinerea si arestarea preventiva a deputatului Elena Udrea. Parlamentarul a studiat noul dosar intocmit de procurori timp de 7 ore in cursul zilei de joi. De altfel, Udrea s-a intors astazi la Comisia Juridica pentru ca nu a reusit sa termine de citit toate documentele.

Cele mai ieftine masini electrice. Cat primesti daca iei una prin Programul Rabla

Prin Programul Rabla 2015, care se va incheia la 30 octombrie, sunt disponibile trei variante de eco-bonus pentru achizitia unui autoturism cat mai nepoluant. adevarul. ro face un top cu cele mai ieftine masini electrice.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )