Libnet.ro
UNICEF

17:15

FNT 2015. Adevarul.ro transmite, in direct, de la ora 20.00, UBUZDUP, in regia lui Gabor Tompa

Adevărul Adevărul,
FNT 2015. Adevarul.ro transmite, in direct, de la ora 20.00, UBUZDUP, in regia lui Gabor Tompa

In aceasta seara, de la ora 20. 00, spectacolul UBUZDUP, adaptare de Gabor Tompa dupa Ubu inlantuit si alte texte de Alfred Jarry, o productie a Teatrului National din Cluj-Napoca, care va fi prezentat la Sala Majestic a Teatrului Odeon, poate fi urmarit in live streaming pe Adevarul. ro. Evenimentul se desfasoara in cadrul Festivalului National de Teatru FNT), care se desfasoara intre 23 octombrie si 1 noiembrie. continuă pe Adevărul

FNT 2015. Adevarul.ro transmite, in direct, de la ora 20.00, Visul unei nopti de vara, in regia lui Victor Ioan Frunza

Sambata, de la ora 20. 00, spectacolul Visul unei nopti de vara de Shakespeare, regizat de Victor Ioan Frunza, poate fi urmarit in live streaming pe Adevarul. ro. Evenimentul are loc cu ocazia Festivalului National de Teatru FNT), care se desfasoara intre 23 octombrie si 1 noiembrie.

FNT 2015. Adevarul.ro transmite, in direct, de la ora 11.00, Adunarea pasarilor, in regia lui Cristian Pepino

In aceasta dimineata, de la ora 11. 00, spectacolul Adunarea pasarilor, de Farid Uddin Attar, in regia lui Cristian Pepino, dupa o idee de Michaela Tonitza Iordache, poate fi urmarit in live streaming pe Adevarul. ro. Evenimentul are loc la Teatrul Tandarica, in cadrul Festivalului National de Teatru FNT), care se desfasoara intre 23 octombrie si 1 noiembrie, la Bucuresti.

Astazi, se deschide Festivalul National de Teatru (FNT). Adevarul.ro va transmite pe site, inlive streaming, deschiderea FNT si 10 spectacole din festival

Deschiderea oficiala a celei de-a 25-a editii a Festivalului National de Teatru va avea loc vineri, 23 octombrie, ora 19. 30, in foaierul Tapiserii al Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, la etajul I. Adevarul. ro transmite. in live streaming, deschiderea Festivalului National de Teatru, de la ora 19.

Interviurile FNT. Regizorul Claudiu Goga, la Adevarul Live, de la ora 11.00. Vorbeste despre spectacolul Vizita batranei doamne

Spectacolul Vizita batranei doamnese va juca in cadrul Festivalului National de Teatru FNT), pe 29 octombrie, de la ora 20. 00, la Sala Studio a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti.

Interviurile FNT. Actorul Marian Ralea aduce lumea lui Ubu la Adevarul Live, de la ora 12.00

Actorul Marian Ralea, care detine rolul principal in spectacolul UbuZdup!, regizat de Gabor Tompa la Teatrul National din Cluj Napoca, este invitat la Adevarul Live, de la ora 12. 00, in seria de Interviuri FNT.

ORA DE IARNA 2015. in noaptea de sambata spre duminica ne dam ceasurile inapoi

Romania va trece la ora de iarna in noaptea dintre 24 octombrie si 25 octombrie, astfel ca sambata spre duminica, va trebui sa dam ceasurile inapoi cu o ora. Mai exact ora 4 urmeaza sa devina ora 3, iar astfel, ziua de duminica, 25 octombrie, va fi cea mai lunga zi a anului 2015.

Gala MTV Europe Music Awards 2015 se vede in direct pe MTV Romania

Gala MTV Europe Music Awards EMA) 2015, desfasurata pe 25 octombrie la Milano, va fi transmisa in direct de MTV Romania, de la ora 22. VJ Oana Tache, trimisul special MTV Romania la Milano, va comenta cele mai importante momente din timpul evenimentului si va intra in culisele show-ului.

Ham Talent: doi dihori vor sa puna labuta pe marele premiu cu un numar de agility FOTO

In a doua editie a show-ului Ham Talent, de la ora 20:30, la Antena 1, telespectatorii pot sa vada doi dihori care uimesc prin numerele executate, dar si o catelusa cu o garderoba din care fac parte 600 de accesorii de prins parul, dar si haine facute la croitor.

Lansare carte-eveniment, la Ateneul Roman: Iosif Ion Prunner, Trei generatii

Lansarea volumului Iosif Ion Prunner, Trei generatii la Ateneul Roman, semnat de Oana Georgescu, va avea loc marti, 27 octombrie, ora 20. 15, la Ateneul Roman holul central).

Las Fierbinti: mafia taximetristilor baga spaima in localnici

Mafia taximetristilor va baga spaima in randul localnicilor din Las Fierbinti, Primarul Vasile fiind cel mai ingrijorat. Se pare ca cei implicati sunt Nicu Rata si Giani, insa ce-si doreste aceasta grupare de la linistita localitate, telespectatorii voi afla joi seara, de la ora 20. 30, intr-un nou episod Las Fierbinti.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )