Libnet.ro
UNICEF

23:15

FNT 2015. Adevarul.ro transmite, in direct, de la ora 20.00, Cerere in casatorie

Adevărul Adevărul,
FNT 2015. Adevarul.ro transmite, in direct, de la ora 20.00, Cerere in casatorie

In aceasta seara, de la ora 20. 00, spectacolul Cerere in casatorie, in regia lui Felix Alexa reprogramat din cauza tragediei petrecute in clubul Colectiv, va putea fi vazut in direct pe site-ul Adevarul. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Adevarul transmite spectacolul Cerere in casatorie, din cadrul FNT, de la ora 20.00

Avand in vedere tragedia produsa in Clubul Colectiv, precum si instituirea doliului national in intreaga tara in perioada 31 octombrie 2 noiembrie 2015, organizatorii Festivalului National de Teatru au decis ca spectacolul Cerere in casatorie o productie a Teatrului Fani Tardini din Galati sa fie amanat. O unica reprezentatie va avea loc in seara aceasta.

Ora de Religie. BOR este acuzata ca dezinformeaza inspectoratele scolare in legatura cu metodologia de inscriere

Asociatia Solidaritatea pentru Libertatea de Constiinta acuza Biserica Ortodoxa Romana ca a interpretat eronat Ordinul ministrului Educatiei privind modalitatea de inscriere la ora de Religie si in consecinta dezinformeaza inspectoratele scolare prin partenerii sai.

TVR 1 nu va transmite duminica, in direct, tragerile Loto, urmare a declararii doliului national dupa incendiul din Clubul Colectiv

TVR1 nu va transmite tragerile Loto in direct duminica, 1 noiembrie, incepand cu ora 18. 00, ca urmare a declararii a doliului national timp de trei zile, a anuntat, sambata, printr-un comunicat, Loteria Romana, potrivit Mediafax.

Incendiu in Clubul Colectiv din Bucuresti: Organizatorii FNT amana spectacolele programate in ultimele zile ale Festivalului

Organizatorii Festivalului National de Teatru FNT) au anuntat amanarea a patru spectacole programate in acest weekend, in semn de solidaritate fata de victimele incendiuluicare a avut loc, vineri seara, in clubul Colectiv din Bucuresti si in urma caruia si-au pierdut viata 27 de persoane si alte 184 au fost ranite.

Jurnalista Antena 3, dupa ce a transmis in direct de la incendiul din Clubul Colectiv: Nu pot sa nu zambesc la gandul ca am cea mai misto meserie din lume

O jurnalista a postului Antena 3, Ana-Maria Roman, a fost aspru criticata pentru publicarea unui mesaj nepotrivit dupa ce a transmis in direct de la Clubul Colectiv din Bucuresti.

Guvernul interimar al Republicii Moldova transmite condoleante Guvernului Romaniei

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Gheorghe Brega, isi exprima compasiunea si regretul in legatura cu explozia produsa noaptea trecuta intr-un club de noapte din capitala Romaniei. Brega i-a expediat o scrisoare premierului roman Victor Ponta, in care il roaga sa transmita profunde condoleante familiilor indoliate, transmite IPN.

Adevarul Live, ora 12.00: Medicii salvatori vorbesc despre oamenii care au ars de vii in Clubul Colectiv

Astazi, de la ora 12. 00, in platoul Adevarul Live vine echipajul Serviciului de Ambulanta Bucuresti care a ajuns al doilea in fata Clubului Colectiv in noaptea tragediei.

Cele mai bune telefoane pe care sa le urmaresti de Black Friday 2015

De Black Friday 2015 vor fi cautate la reducere telefoanele. Daca vrei unul nou, acestea sunt cateva dintre cele pe care sa le urmaresti.

Incendiu la Clubul Colectiv din Bucuresti. Un incendiu la fiecare 20 de minute in Romania, iar cauza celor mai multe decese - focul deschis in spatii inchise

O statistica facuta de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta privind incendiile care au avut loc in perioada 2003-2009 arata o cruda realitate: un incediu are loc la fiecare 20 de minute, iar 12 cladiri sunt afectate, in medie, zilnic, de un incendiu - nenorocire in care moare, zilnic, un om.

Horoscop zilnic, 4 noiembrie 2015. Leii sunt apreciati din punct de vedere profesional

Horoscop zilnic, 4 noiembrie 2015. Taurii au nevoie de ajutor pentru a depasi problemele sentimentale si profesionale care se ivesc, asta in timp ce Leii se descurca admirabil la locul de munca.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )