Libnet.ro
UNICEF

23:30

Foametea loveste mai multe orase din lume. ONU: Sute de milioane de copii si adulti sunt subnutriti!

Antena3 Antena3,
Foametea loveste mai multe orase din lume. ONU: Sute de milioane de copii si adulti sunt subnutriti!

Sute de milioane de copii si adulti in orasele in plina expansiune din Asia sunt subnutriti. Regiunea Asia-Pacific are cea mai ridicata rata globala de urbanizare si de asemenea peste jumatate din cele. continuă pe Antena3

Cele mai poluate orase din Europa. Ce pozitii ocupa orasele Romaniei in clasament?

Cele mai poluate orase din Europa sunt in Macedonia, Italia si Romania. Chiar daca la nivel mondial se incheie pacturi pentru protectia mediului si reducerea nivelului de poluare, calitatea aerului din marile capitale europene lasa in continuare de.

Meseria de sofer de TIR, una dintre cele mai fascinante meserii din lume

Meseria de sofer de TIR este, fara indoiala, una dintre cele mai fascinante meserii din lume. Si una dintre cele mai grele. Zeci de mii de kilometri parcursi anual, drumuri grele, asteptari lungi, foarte multa.

Cea mai inalta statuie din lume a fost inaugurata in India si deja a stranit controverse. VIDEO

Cea mai inalta statuie din lume, de 188 de metri, a fost inaugurata, recent, in India, de premierul Narendra Modi, dar a starnit deja controverse, din cauza pretului de productie, de 370,7 milioane de euro, dar si a impactului asupra mediului, potrivit.

Cea mai inalta statuie din lume a costat 420 de milioane de dolari

India a inaugurat, ieri, cea mai inalta statuie din lume, la Surat, in Gujarat vest), statul de origine al prim-ministrului nationalist Narendra Modi. Aceasta il reprezinta pe Sardar Vallabhbhai Patel, o figura a independentei Indiei, costul total al lucrarii fiind de 420 milioane de dolari.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Esteasteaptatvant puternic. Codul galben este valabil pana la ora 11. Codul este valabil in mai multe localitati din judetul.

Utile: Cele 4 semne care anunta un infarct;Aceasta este cea mai simpla dieta din lume; Un nivel mare de stres ti micsoreaza creierul. Cnd trebuie sa te ngrijorezi

Anxietatea: alimente care o combat. Un studiu recent spune ca aproape 38 % din populatia europeana sufera de. Sarurile de baie te intineresc! Cum trebuie sa le folosesti. Sarurile pot fi folosite atat in baile relaxante, cat si in.

DIETA.Aceasta este cea mai simpla dieta din lume. Nutritionist: Este vorba doar de o viziune sanatoasa

Suzy Wengel, un dietetician danez, crede ca are raspunsul pentru pierderea in greutate si o alimentatia sanatoasa. ea detaliaza un plan alimentar, pe carel-a numit ca fiind cea mai simpla .

A fost inaugurat cel mai mare aeroport al lumii. E foarte aproape de Romania

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a inaugurat, luni, ceea ce el sustine ca va fi cel mai mare aeroport din lume, cu ocazia aniversarii a 95 de ani a republicii Turcia. Aeroportul care, in cativa ani, este prognozat sa devina cel mai mare din.

Cea mai inalta statuie din lume a fost inaugurata in India VIDEO

Autoritatile din India au inaugurat miercuri, pe fondul unor masuri sporite de securitate, cea mai inalta statuie din lume, un monument ce are insa conotatii politice si care a fost ridicat in statul Gujarat din vestul tarii, de unde este originar premierul nationalist hindus Narendra Modi, noteaza AFP.

FOTO Limba chineza va fi predata in mai multe scoli din Valcea

Primaria Ramnicu Valcea si Inspectoratul Scolar Judetean Valcea au incheiat miercuri, 31 octombrie, un acord partenerial cu Institutul Confucius din Sibiu afiliat Universitatii de Stat Lucian Blaga, ce vizeaza predarea limbii chineze in scolile valcene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )