Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meseria de sofer de TIR, una dintre cele mai fascinante meserii din lume

B1 B1,
Meseria de sofer de TIR, una dintre cele mai fascinante meserii din lume

Meseria de sofer de TIR este, fara indoiala, una dintre cele mai fascinante meserii din lume. Si una dintre cele mai grele. Zeci de mii de kilometri parcursi anual, drumuri grele, asteptari lungi, foarte multa. continuă pe B1

Trei pahare de sampanie pe saptamana si scapi de una dintre cele mai cumplite boli

Cercetatorii vin cu o noua teorie surprinzatoare despre sampanie, una dintre bauturile preferate ale femeilor. Potivit acestora, trei pahare de sampanie pe saptamana ajuta la prevenirea dementei si a Alzheimer-ului,.

Fotografii nemaivazute cu Jackie Kennedy la 16 ani: cum arata in copilarie una dintre cele mai iubite prime-doamne ale Americii FOTO

Fotografii neamivazute cu Jacqueline Kennedy au fost facute publice la o licitatie. Imaginile o prezinta la 16 ani pe cea care avea sa devina una dintre cele mai iubite si controversate prime doamne ale Americii.

S-a scufundat unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume. Singurul portavion rusesc, care era reparat in acel moment, a fost avariat

Unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume, apartinand Rusiei, s-a scufundat luni noaptea, informeaza Moscow Times. Scufundarea s-a petrecut in conditiile in care docul era folosit pentru.

Se reabiliteaza una dintre cele mai aglomerate intersectii din Constanta. Cum se va circula in urmatoarele zile

Reabilitarea intersectiei presupune si mutarea trecerilor de pietoni spre exteriorul acesteia, in zona in care sunt montate si semafoarele.

Turcia: Noul aeroport din Istanbul si propune sa fie unul dintre cele mai mari din lume

Un nou aeroport a fost inaugurat oficial luni in Istanbul, dar nu va functiona pe deplin pana la sfarsitul anului, scrieCNN.

Reduceri eMAG. TOP cele mai bune oferte la centrale termice

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

Black Friday 2018: top cele mai smart gadgeturi pentru casa, de vanat in oferte

Una dintre categoriile care creste puternic in ultima perioada este cea a produselor inteligente aspiratoare inteligente, masini de spalat 2 in 1, cu uscator inclus, becuri si prize inteligente, sau chiar sisteme de supraveghere. Black Friday.

Vierme de la Animal X nu mai arata ca inainte. Si-a lasat parul sa creasca si nu-l mai vopseste

In anul 1999, trupa Animal X era una dintre cele mai iubite de catre tanara generatie. Versurile lor erau stiute de toti, la concerte era o adevarata isterie si toata lumea cumpara postere cu chipurile solistilor.

Radu Banciu: Senatul a votat mai multe modificari la o lege binevenita pentru toti cei care vor sa se apuce de furat. Dragi infractori, uniti-va! (VIDEO)

Senatul a adoptat luni mai multe modificari la Legea privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate. Una dintre cele mai controversate este prevederea conform careia persoanele condamnate la.

Insolventa in Romania, in deceniul post-criza: Cine cere acum insolventa si ce sectoare au ramas cele mai expuse

Piata de insolventa din Romania este, in prezent, una matura din punctul de vedere al companiilor intrate anual in insolventa raportat la numarul total de companii. Daca in 2008 erau creditorii cei care cereau insolventa, acum acest lucru este facut de debitori. in continuare, insa, exista cateva sectoare care raman cele mai expuse.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )