Libnet.ro
UNICEF

09:30

Focar de coronavirus la Casa Alba: Cum a izbucnit si cate persoane au fost infectate pana acum

Adevărul Adevărul,
Focar de coronavirus la Casa Alba: Cum a izbucnit si cate persoane au fost infectate pana acum

Clusterul de COVID-19 de la Casa Alba pare mai important decat se credea, iar la o saptamana de la contaminarea lui Donald Trump cu noul coronavirus se pun in continuare numeroase intrebari despre felul in care presedintele american s-a imbolnavit la sfarsitul mandatului, relateaza BFMTV. continuă pe Adevărul

Focar de coronavirus la Casa Alba. Reporterii acreditati au intrat in panica. Donald Trump: Ma simt grozav! (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a revenit la Casa Alba dupa trei zile de stat in spital, in urma infectarii cu coronavirus. Desi contagios si inca aflat sub tratament, el si-a dat jos masca de protectie s.

Medicul Anthony Fauci sustine ca focarul de coronavirus de la Casa Alba putea fi evitat

Principalul expert in boli infectioase din SUA, doctorul Anthony Fauci, a declarat marti ca focarul de coronavirus care a cuprins Casa Alba putea fi prevenit daca se respectau o serie de masuri de protectie.

Doctorul Anthony Fauci spune ca infectarile cu coronavirus de la Casa Alba puteau fi prevenite

Principalul expert in boli infectioase din SUA, doctorul Anthony Fauci, ale carui recomandari privind sanatatea publica s-au ciocnit cu minimalizarea pandemiei de catre presedintele Donald Trump, a declarat marti ca aparitia recenta de infectari la Casa Alba putea fi prevenita.

Covid-19 se raspandeste la Casa Alba

Tot mai multe persoane din cercul presedintelui american Donald Trump de la Casa Alba se imbolnavesc de covid. Au fost infectati consilierul de la Casa Alba, Stephen Miller, si un oficial militar de varf, scrie BBC.

Focar de coronavirus la un centru privat pentru varstnici de la Ciugud. 25 de persoane au fost testate pozitiv

Un focar de coronavirus a izbucnit la un camin privat de persoane varstinice din satul Seusa, comuna Ciugud, judetul Alba.

Focar de COVID-19 la un centru pentru batrani din Baia Sprie. Cate persoane au fost depistate

Un focar de Covid-19 a izbucnit la un camin de ingrijire varstnici privat din Baia Sprie. Se pare ca acolo au fost depistate29 de persoane cu coronavirus,sase fiind angajati si 23 de beneficiari ai.

Focarul de coronavirus de la Casa Alba este mult mai mare decat s-a crezut initial: Numarul persoanelor infectate a ajuns la 34

Focarul de coronavirus a infectat 34 de angajati ai Casei Albe si alte persoane de contact in ultimele zile, potrivit unei note interne a guvernului, indiciu ca boala s-a raspandit in randul mai multor.

CORONAVIRUS |Cum s-ar fi produs contaminarea masiva de la Casa Alba

Tot mai multe persoane din anturajul presedintelui Donald Trump sunt teste pozitive pentru coronavirus. Expertii cred ca au gasit sursa acestei contaminari masive, respectiv o ceremonie tinuta sambata trecuta,.

Donald Trump s-a intors la Casa Alba. Si-a dat masca jos si a transmis un mesaj: Ca lider a trebuit sa risc. Nu lasati COVID-19 sa va domine vietile

Presedintele american Donald Trump a revenit luni noapte la Casa Alba dupa trei zile de spitalizare si tratament la spitalul militar Walter Reed. Trump si-a dat masca jos cand a ajuns la balconul resedintei sale de la Casa Alba si a salutat, dar a tinut sa transmita si un mesaj.

Donald Trump, tinta ironiilor dupa ce pare sa semneze o hartie goala intr-o fotografie postata de Casa Alba

Presedintele american Donald Trump este tinta ironiilor in social media, dupa ce Casa Alba a postat imagini cu el la spitalul Walter Reed, semnand ceea ce pare sa fie o hartie alba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )