Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, tinta ironiilor dupa ce pare sa semneze o hartie goala intr-o fotografie postata de Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Donald Trump, tinta ironiilor dupa ce pare sa semneze o hartie goala intr-o fotografie postata de Casa Alba

Presedintele american Donald Trump este tinta ironiilor in social media, dupa ce Casa Alba a postat imagini cu el la spitalul Walter Reed, semnand ceea ce pare sa fie o hartie alba. continuă pe Adevărul

Donald Trump, tinta ironiilor dupa ce pare sa semneze o hartie goala intr-o fotografie postata de Casa Alba

Presedintele american Donald Trump este tinta ironiilor in social media, dupa ce Casa Alba a postat imagini cu el la spitalul Walter Reed, semnand ceea ce pare sa fie o hartie alba.

Donald Trump, aspru criticat dupa ce a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii. Care a fost reactia oamenilor. VIDEO

Imagini fara precedent vin din SUA, acolo unde presedintele american a iesit din spital pentru le multumi sustinatorilor adunati in fata institutiei medicale Walter Reed, acolo unde este internat. Donald Trump si-a facut aparitia la bordul unui SUV de culoare neagra, fiind insotit de un membru al echipei de securitate. Chiar daca amandoi purtau masca, .

Donald Trump si sotia sa, in carantina dupa ce o consiliera a presedintelui SUA a fost confirmata cu COVID-19

O consiliera a lui Donald Trump a fost recent diagnosticata cu coronavirus, iar liderul american va intra in carantina, alaturi de prima-doamna, Melania. Donald si Melania Trump, in carantina dupa .

Donald Trump, criticat de medici dupa ce a parasit spitalul pentru a-si saluta sustinatorii, desi este infectat cu coronavirus

Presedintele Donald Trump a parasit duminica pentru scurt timp camera de spital de la Centrul Medical Militar National Walter Reed, unde este tratat pentru Covid-19, pentru a trece pe langa un grup de.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

Ce mesaj a avut Xi Jinping pentru Donald Trump si Melania Trump, dupa diagnosticarea cuplului prezidential american cu COVID-19

Xi Jinping, presedintele Chinei, le-a transmis un mesaj de simpatie omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, sambata, in contextul in care cuplul prezidential american a fost.

DUPA CE DONALD TRUMP A FOST TESTAT POZITIV CU COVID-19 Dolarul si yenul s-au apreciat

Dolarul american s-a apreciat, iar yenul japonez, o valoare de refugiu, a inregistrat astazi cel mai puternic salt din ultima luna, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu Covid-19, cu o luna inaintea alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie.

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, depistat pozitiv pentru coronavirus

Un nou caz de Covid-19 a fost confirmat, dupa cepresedintele american, Donald Trump, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Bill Stepien, managerul de campanie al lui Donald Trump, a fost depistat cu.

Ce mesaj i-a transmis Iohannis lui Donald Trump dupa ce a aflat ca presedintele SUA este infectat cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj de insanatosire lui Donald Trump si sotiei acestuia, Melania, dupa ce au anuntat ca au COVID-19.

Ce le-a transmis presedintele Klaus Iohannis omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, dupa ce au fost depistati cu COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis un mesaj omologului sau american, Donald Trump, si primei doamne a SUA, Melania Trump, care au fost testati pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Mesajul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )