Libnet.ro
UNICEF

14:45

Focar de coronavirus la un centru medico-social din Prahova. Mai multi angajati au fost testati pozitiv

B1 B1,
Focar de coronavirus la un centru medico-social din Prahova. Mai multi angajati au fost testati pozitiv

Prahovaa raportat, luni, identificarea unuifocarde infectie cu noul coronavirus intr-uncentrusocial din Urlatiaflat in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si. continuă pe B1

CORONAVIRUS Bucurestiul are aproape de 3 ori mai multi nou infectati in ultimele 24 ore decat locul 2 din acest TOP negativ al zonelor afectate de COVID-19

Pana astazi, 12 decembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 551. 900 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 477 de pacienti au fost declarati vindecati. in urma.

Coronavirus: Peste 60% din cazurile de infectare cu coronavirus in Austria au trecut neobservate (studiu de seroprevalenta)

Circa 61% dintre persoanele infectate cu noul coronavirus in Austria pana la jumatatea lunii octombrie nu au fost niciodata inregistrate oficial in randul celor testate pozitiv, potrivit unui studiu de seroprevalenta prezentat vineri, care mai estimeaza la circa 4,7% procentul populatiei austriece care a trecut prin boala Covid-19, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Cum au ucis tantarii mai multi oameni decat toate razboaiele la un loc

Tantarul a deviat destinele unor imperii si natiuni, a naruit si a distrus economii si a decis rezultatul unor razboaie importante, ucigand pana acum aproape jumatate din umanitate un numar estimativ de 52 de miliarde de oameni din totalul de 108 miliarde care au vietuit de-a lungul existentei noastre. El este cel mai puternic vector de exterminare pe care l-a cunoscut vreodata omenirea. Comanda cartea online! Poti obtine transport GRATUIT!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!.

CORONAVIRUS |Nivelul infectiilor din Belgia, prea ridicat si periculos

Belgia inregistreaza odata cu apropierea sarbatorilor de Craciun o stagnare a contaminarii si a spitalizarilor legate de coronavirus, dar la un nivel prea ridicat si periculos , au avertizat vineri 11 de.

CORONAVIRUS |OMS: Una din patru institutii de asistenta medicala din intreaga lume nu dispune de apa

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a transmis ca una din patru institutii de asistenta medicala din intreaga lume nu dispune de servicii de aprovizionare cu apa, ceea ce supune personalul sanitar si.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )