Libnet.ro
UNICEF

01:05

Focar de coronavirus intr-un centru pentru persoane cu dizabilitati din Suceava

Antena3 Antena3,
Focar de coronavirus intr-un centru pentru persoane cu dizabilitati din Suceava

Un nou focar de COVID-19 in judetul Suceava. Peste 100 de oameni, angajati si beneficiari, au fost confirmati cu noul coronavirus in Centrul de Rabilitare si Recuperare Neuropshiatrica din Costana. continuă pe Antena3

Focar de infectie la un centru pentru Persoane cu Dizabilitati. 14 persoane au fost deja confirmate

Este focar de infectie cu coronavirus la Centrul pentru Persoane cu Dizabilitati din Pecica, in Arad, unde 14 oameni au fost confirmati pozitiv.

Un nou focar de coronavirus la un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava - peste 100 de pacienti si angajati infectati

Un nou focar de coronavirus a fost depistat la un centru de recuperare neuropshiatrica din judetul Suceava, unde au fost infectati peste 100 de pacienti si angajati. La inceputul saptamanii, au fost confirmati cu COVID-19 peste 300 de persoane de la un alt centru de recuperare psihiatrica din acelasi judet.

Focar de coronavirus la un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava

Un nou focar de coronavirus a fost depistat la un centru de recuperare neuropshiatrica din judetul Suceava, unde au fost infectati peste 100 de pacienti si angajati.

Gabriela Firea: Au ajuns in tara cele 6 000 de teste rapide pentru cadrele medicale din spitalele bucurestene

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, ca au ajuns in tara cele 6. 000 de teste rapide pentru cadrele medicale din spitalele bucurestene.

CORONAVIRUS |Un nou focar de COVID-19: 103 angajati si beneficiari dintr-un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava, testati pozitiv

Un nou focar de coronavirus a aparut la un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava. 103 angajati si beneficiari ai Centrului de Reabilitare si Recuperare Neuropsihiatrica CRRN) din Costana sunt.

Un nou focar de coronavirus la un AZIL DE BATRANI: 52 de cazuri confirmate si 1 deces, la Racari, in jud. Dambovita

Un numar de 52 de persoane de la Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice din Racari, au fost confirmate cu coronavirus, informeaza, joi, pe Facebook, primarul localitatii, Marius Caraveteanu. Dintre.

Premierul Ludovic Orban, mesaj pentru medicii intorsi din misiune, din Italia: Le transmit tot respectul si aprecierea mea

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, aflat pe Baza Aeriana 90, unde au aterizat medicii care i-au ajutat pe italieni in ultimele doua saptamani, le-a transmis un mesaj acestora pentru curajul si solidaritatea de care au dat dovada in lupta cu coronavirus.

DSP Dambovita incepe testarea personalului din toate centrele rezidentiale pentru persoane varstnice

Directia de Sanatate Publica Dambovita a extins, incepand cu data de 22 aprilie 2020, actiunea de testare pentru depistarea COVID-19, a personalului din toate centrele rezidentiale pentru persoane varstnice din judetul Dambovita.

Ce spune mantra increderii pentru fiecare nativ din zodiac in parte

Lidia Fecioru a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, ce spune mantra increderii pentru fiecare zodie in parte.

Gabriela Firea afirma ca au ajuns in tara 6.000 de teste rapide pentru cadrele medicale din spitalele bucurestene

Compania Chronolink, importator exclusiv al brandului Rolex in Romania, a oferit o donatie de 6. 000 de teste rapide pentru cadrele medicale, in valoare de 156 000 lei fara TVA). Testele sunt din Belgia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )