Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou focar de coronavirus la un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava - peste 100 de pacienti si angajati infectati

Hotnews Hotnews,
 Un nou focar de coronavirus la un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava - peste 100 de pacienti si angajati infectati

Un nou focar de coronavirus a fost depistat la un centru de recuperare neuropshiatrica din judetul Suceava, unde au fost infectati peste 100 de pacienti si angajati. La inceputul saptamanii, au fost confirmati cu COVID-19 peste 300 de persoane de la un alt centru de recuperare psihiatrica din acelasi judet. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Un nou focar de COVID-19: 103 angajati si beneficiari dintr-un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava, testati pozitiv

Un nou focar de coronavirus a aparut la un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava. 103 angajati si beneficiari ai Centrului de Reabilitare si Recuperare Neuropsihiatrica CRRN) din Costana sunt.

Focar de coronavirus la un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava

Un nou focar de coronavirus a fost depistat la un centru de recuperare neuropshiatrica din judetul Suceava, unde au fost infectati peste 100 de pacienti si angajati.

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor ajunge la 619 La doua luni de la primul caz de COVID-19, numarul infectarilor a depasit pragul de 11.000 Situatia pe judete

Alte 18 decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate duminica, la doua luni de la primul caz de COVID-19 inregistrat in tara noastra. Bilantul ajunge astfel la 619. Numarul de cazuri de imbolnavire a ajuns la 11. De la debutul pandemiei, 3. 054 de persoane au fost declarate vindecate si externate. 42 inca 11 decese, bilantul ajunge la 61917. 06 Marturia pacientului 102 vindecat de COVID-19: Simteam ca mi se rup muschii, fasie cu fasie, de pe picioare Ar fi foarte important ca lumea sa afle si sa inteleaga ca exista speranta15. 09 Un nou focar de coronavirus la un centru de recuperare neuropsihiatrica din Suceava - peste 100 de pacienti si angajati infectati13. 21 Numar record de teste raportat in ultimele 24 de ore Explicatia autoritatilor13. 10: Peste 100 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus raportate in ultimele 24 de ore la Suceava Care sunt cele mai afectate zone13. 00: 401 cazuri noi de imbolnavire, bilantul a ajuns la 11.

Focar de coronavirus intr-un centru pentru persoane cu dizabilitati din Suceava

Un nou focar de COVID-19 in judetul Suceava. Peste 100 de oameni, angajati si beneficiari, au fost confirmati cu noul coronavirus in Centrul de Rabilitare si Recuperare Neuropshiatrica din Costana.

Un nou focar de coronavirus la un AZIL DE BATRANI: 52 de cazuri confirmate si 1 deces, la Racari, in jud. Dambovita

Un numar de 52 de persoane de la Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice din Racari, au fost confirmate cu coronavirus, informeaza, joi, pe Facebook, primarul localitatii, Marius Caraveteanu. Dintre.

Papa Francisc, donatie pentru Spitalul din Suceava

Papa Francisc a donat cinci ventilatoare medicale pentru bolnavii de COVID-19 din Romania. Echipamentul si alte ajutoare urmeaza sa ajunga la Spitalul din Suceava, cel mai mare focar de infectie din tara noastra.

VIDEO Barbat filmat in timp ce fura un recipient cu dezinfectant dintr-un bloc din Suceava. Viceprimar: Oare sa fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant?

Un barbat a fost filmat in timp ce fura un recipient cu dezinfectant montat intr-o scara de bloc din Suceava. Imaginile au fost postate pe Facebook de viceprimarul orasului, Lucian Harsovschi, alaturi de un mesaj ironic: Poate il etichetati in postare sa vedem daca e bine, sanatos. Chiar nu e de glumit, se pare ca il gusta.

VIDEO Petrecere la gratar intr-o localitate in carantina din Suceava Politia a dat amenzi in valoare de 135.000 de lei

Nu mai putin de 11 amenzi in valoare de 135. 000 de lei au dat politistii unor petrecareti din comuna Salcea din Suceava, comuna aflata in carantina langa municipiul resedinta, dupa ce in a doua zi de paste acestia au organizat impreuna un gratar si s-au filmat in timp ce petreceau. Cel care s-a filmat si a transmis live pe Facebook parea ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice si a si glumit pe filmare ca daca vine politia ii va bate si ca va scoate sabia.

Deputat PSD, acuzatii grave: Numarul real al mortilor de COVID-19 din Suceava este ascuns

Noi acuzatii fara precedent la adresa autoritatilor din Suceava.

Un barbat din Suceava, tata a 10 copii, a murit infectat cu coronavirus

Bilantul deceselor din cauza COVID-19 a ajuns, sambata, la 575 in Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )