Libnet.ro
UNICEF

01:05

Focar de coronavirus la Spitalul Judetean de Copii Galati

România Liberă România Liberă,
Focar de coronavirus la Spitalul Judetean de Copii Galati

Un numar de 12 cadre medicale de la Spitalul Judetean de Copii Galati au fost confirmate cu Covid-19. continuă pe România Liberă

Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Ploiesti: 17 persoane au fost testate pozitiv

La Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti a fost depistat un nou focar de COVID-19, in conditiile in care 17 angajati ai Sectiei Chirurgie 1 au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Violeta Tanase,.

Unitatea mobila ATI trimisa la Spitalul Judetean Galati dupa vizita lui Tataru nu functioneaza, din lipsa de personal

Unitatea mobila ATI adusa de IGSU la Spitalul Judetean Sf. Andrei din Galati dupa vizita facuta saptamana trecuta de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu poate functiona pentru ca nu are personal suficient specializat pe terapie intensiva pentru a putea asigura atat activitatea curenta din spital, cat si cea suplimentara, a declarat, miercuri, directorul spitalului, Alina Valentina Dobrea.

Incendiu la sectia suspectilor de COVID-19 din Spitalul Judetean Targu Jiu. Nimeni nu a fost ranit in timpul incidentului (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica dimineata, la sectia destinata suspectilor de COVID-19 din Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. Alerta a fost initiata de catre un angajat, iar la fata locului s-au.

Unitatea mobila de ATI trimisa de Ministerul Sanatatii la Spitalul Judetean Galati nu poate fi folosita pentru ca nu sunt medici

Unitatea mobila cu paturi pentru Terapie intensiva care a ajuns la Galati prin ordinul ministrului Sanatatii, Nelu Tataru,nu poate functiona pentru ca nu exista personal suficient.

Focar de coronavirus la Politia Bals. Politistii au intrat in contact cu un coleg de la IPJ Olt, confirmat anterior

Patru politisti de la Politia Bals au fost confirmati in ultimele trei zile ca fiind infectati cu noul coronavirus.

Medic de la Spitalul Judetean Arad, cercetat disciplinar dupa ce a postat pe Facebook imagini cu spitalul inundat: Personalul are obligatia de a apara cu loialitate prestigiul spitalului I se reproseaza si utilizarea de aparate foto fara aprobarea conduc

Un medic de la Spitalului Judetean de Urgenta din Arad este cercetat disciplinar de catre conducerea unitatii medicale dupa ce a postat pe Facebook imagini cu o sectie inundata in urma ploilor. Lui i se reproseaza inclusiv utilizarea de aparate foto in spital fara aprobarea conducerii. Doctorul, care a fost convocat in vederea desfasurarii procedurii cercetarii disciplinare, acuza o represiune de tip stalinisto-comunist.

Cadre medicale din Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, depistate cu COVID-19

Mai multe cadre medicale din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu au fost diagnosticate cu COVID-19.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )