Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cadre medicale din Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, depistate cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Cadre medicale din Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, depistate cu COVID-19

Mai multe cadre medicale din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu au fost diagnosticate cu COVID-19. continuă pe Adevărul

Incendiu intr-o sectie a Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu in care sunt internati pacienti suspecti de COVID-19

Pompierii au intervenit in aceasta dimineata pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Sectia Neurologie a Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu, unde sunt internati pacienti suspecti de infectare cu SARS-CoV-2,.

Incendiu la sectia suspectilor de COVID-19 din Spitalul Judetean Targu Jiu. Nimeni nu a fost ranit in timpul incidentului (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica dimineata, la sectia destinata suspectilor de COVID-19 din Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. Alerta a fost initiata de catre un angajat, iar la fata locului s-au.

Organizare de pandemie in spitalul Gorjului: o singura infirmiera are grija de 45 de pacienti cu COVID-19. Faceti ceva ca am sa mor

O infirmiera este nevoita sa aiba grija de 45 de bolnavi de COVID-19. Aceasta situatie s-a inregistrat la Sectia de boli infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, unde sunt internati pacientii infectati cu noul tip de coronavirus.

Cadre medicale surprinse fara masca in unul din cele mai mari focare de coronavirus si medicamente expirate gasite in trusele de urgenta

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica Galati au amendat 11 cadre medicale, 9 de la Spitalul de Urgenta si 2 de la Spitalul de Copii, pentru ca nu purtau masca. in plus, s-a descoperit ca anchetele epidemiologice nu s-au facut la timp.

Managerul Spitalului Judetean Galati: Avem nevoie de cadre medicale pentru a putea pune in functiune unitatea mobila de ATI

Unitatea mobila ATI, adusa de IGSU la Spitalul Judetean Sf. Andrei din Galati dupa vizita efectuata, saptamana trecuta, de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu poate functiona, pentru ca unitatea sanitara nu are personal suficient specializat pe terapie intensiva pentru a putea asigura atat activitatea curenta din spital, cat si cea suplimentara, a declarat, miercuri, directorul spitalului, Alina Valentina Dobrea.

Galati: DSP a anuntat amendarea mai multor cadre medicale pentru ca nu au purtat masca de protectie in spital

Noua cadre medicale de la Spitalul Judetean si doua de la Spitalul de Copii din Galati au fost amendate pentru ca nu purtau masti de protectie in spital. Printre persoanele sanctionate este si un medic, anunta Mediafax.

Focar de coronavirus la Spitalul Judetean de Copii Galati

Un numar de 12 cadre medicale de la Spitalul Judetean de Copii Galati au fost confirmate cu Covid-19.

Revoltator! Cadrele medicale din Galati isi vor da tot salariul pe amenzi pentru ca nu au purtat masti de protectie in spital. Ce valoare au sanctiunile

Noua cadre medicale medicale de la Spitalul Judetean si alte doua de la Spitalul de Copii, ambele din Galati, isi vor da tot salariul pe amenzi, dupa ce au fost sanctionate pentru ca nu purtau masca in unitate. Printre persoanele amendate se numara si un medic.

Balastiera familiei directorului economic al Spitalului Judetean de Urgenta, amendata de Garda de Mediu

Comisarii Garzii de Mediu Gorj au aplicat o sanctiune unei balastiere din comuna Crasna, care este detinuta de familia directorului economic al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, Gigel Capota.

Federatia Sanitas: Nu sunt suficiente cadre medicale pentru covid, multi poarta pampersi pe sub combinezoane

Personalul medical care lucreaza in cazuri de covid este insuficient si lucreaza ture prea lungi, astfel ca multe cadre medicale poarta scutece sub combinezoanele medicale, au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, lideri ai Federatiei Sanitas, dupa protestul organizat in fata sediului Guvernului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )