Libnet.ro
UNICEF

06:45

Focar de COVID-19 la un centru de recuperare din judetul Neamt. Peste 150 de persoane, infectate

B1 B1,
Focar de COVID-19 la un centru de recuperare din judetul Neamt. Peste 150 de persoane, infectate

A aparut un nou focar in judetul Neamt. 186 de cazuri de Covid-19 au fost depistate la Centrul pentru Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Razboieni,a precizat prefectul George Lazar. Se. continuă pe B1

Aproape 190 de cazuri de COVID-19 la un centru de neuropsihiatrie din Neamt

Aproape 190 de pacienti si angajati ai Centrului pentru recuperare si reabilitare neuropsihiatrica din Razboieni, judetul Neamt, au fost confirmati cu COVID-19, potrivit prefectului judetului, George Lazar, citat de Agerpres.

Autoritatile dezmint drept false informatiile potrivit careia Raed Arafat ar fi dispus carantinarea a 11 localitati din judetul Valcea

Institutia Prefectului Judetul Valcea a dezmintit drept false informatiile potrivit carora dr. Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, ar fi dispus carantinarea a 11 localitati di.

Alegeri cu repetitie intr-o localitate din judetul lui Liviu Dragnea

Alegatorii din comuna Balaci, judetul Teleorman, vor veni din nou la urne dupa ce la alegerile local.

Spitalele suport COVID din judetul Iasi sunt practic ocupate. Carmen Dorobat: Nu exista locuri la terapie intensiva Se organizeaza 10 paturi noi, speram ca populatia va tine seama de reguli (VIDEO)

Situatia se agraveaza in judetul Iasi, unde nu mai sunt locuri in spitalele suport COVID-19. De mai bine de trei zile, aceste unitati medicale sunt practic pline, iar tot mai multi ieseni diagnosticati cu.

Jaf la o banca din judetul Vrancea. Bancomatul a fost distrus si a fost luata o suma de bani

Politistii din Vrancea au instituit filtrepentru identificarea unor persoane care au distrus un bancomat din comuna Paunesti si au sustraso suma de bani. Conform IPJ Vrancea,politistii au.

Jaf la o banca din judetul Vrancea. Politistii au facut filtre pentru a prinde hotii

Politistii din Vrancea au instituit filtrepentru identificarea unor persoane care au distrus un bancomat din comuna Paunesti. UPDATE, 3 octombrie, ora 10. 01 - Reprezentantii Inspectoratului de Politi.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )