Libnet.ro
UNICEF

01:05

Focar de COVID-19 intr-o comuna din judetul Vaslui, dupa o intalnire a cultului penticostal

Hotnews Hotnews,
 Focar de COVID-19 intr-o comuna din judetul Vaslui, dupa o intalnire a cultului penticostal

Intr-o comuna din judetul Vaslui este focar de COVID-19, dupa ce 22 de persoane, intre care o fata de 15 ani, au participat la o intrunire religioasa a cultului penticostal, apoi au fost diagnosticate cu noul virus, potrivit Mediafax. Numarul suspectilor ar putea ajunge la 250 de persoane. Noua maici de la Manastirea Dragomirna, confirmate cu noul coronavirus. continuă pe Hotnews

Dosar penal pentru un consilier local din judetul Suceava, dupa ce a publicat numele medicilor cu Covid-19

Dosar penal pentru un consilier local din orasul Campulung Moldovenesc care a publicat pe Facebook lista medicilor infectati cu coronavirus. Potrivit prefecturii Suceava, consilierul este cercetat acum pentru divulgare de informatii nedestinate publicitatii.

Coronavirus in Romania: Numarul deceselor a ajuns la 248, cel al cazurilor a trecut de 5.000

Bilantul deceselor provocate de coronavirus in Romania a urcat joi la 248, potrivit datelor oficiale. Joi s-au raportat si cele mai multe decese pentru o zi, 28. Raportarea de la orele pranzului au fost anuntate 441 de cazuri noi, ceea ce inseamna ca totalul infectiilor a ajuns la 5. INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia la zi - 9 aprilie------------20. 35 inca doua decese raportate, iar totalul zilei se ridica la 2819:26 Focar de COVID-19 intr-o comuna din judetul Vaslui, dupa o intalnire a cultului penticostal18. 28 Au fost anuntate 17 decese noi. Bilantul mortilor a urcat la 24616. 32 VIDEO Cum isi paseaza autoritatile vina pentru ingesuiala de pe Aeroportul Cluj, in plina pandemie de COVID.

Purtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice din judetul Prahova

Autoritatile din judetul Prahova au decis, marti, ca purtarea mastii de protectie sa devina obligato.

Epidemia de coronavirus a ucis 157 de oameni in Romania. Ultima victima, o femeie de 70 de ani din judetul Iasi

O femeie de 70 de ani din judetul Iasi este cea mai recenta victima a epidemiei de coronavirus in Romania. Numarul deceselor a ajuns, luni dimineata, la 157. La ora 13. 00, Grupul de Comunicare Strategica va.

COVID-19. Oamenii legii fac razii in comuna Corbii Mari, focarul din judetul Dambovita

Comuna Corbii Mari a devenit principalul focar de nou coronavirus din judetul Dambovita, asa ca oamenii legii incearca sa ii tina in frau pe localnicii care ies nejustificat din case.

Primarul comunei Racovita, din judetul Timis, a decedat. El ar fi fost testat pentru noul coronavirus, urmand sa se afle rezultatul

Un primar dintr-o comuna din judetul Timis a decedat in cursul zilei de luni, medicii testandul pentru noul coronavirus. Este vorba despre Ion Nanu, edilul comunei Racovita din judetul Timis. Acesta s-a stins.

Cetatenii din judetul Bacau, obligati sa poarte mijloace de protectie a fetei si nasului

Purtarea mastilor de protectie va fi obligatorie, in judetul Bacau, in toate spatiile publice, incep.

Droguri si seringi ascunse in paine, la un centru de carantina din judetul Ilfov

Un barbat din Bucuresti a incercat sa introduca intr-un centru de carantina din Ilfov droguri si seringi ascunse intr-o paine. El le-a spus jandarmilor ca i-a adus alimente nepotului sau intors din strainatate si care a intrat in carantina pentru 14 zile.

Ministrul Sanatatii din Noua Zeelanda, dupa ce a incalcat masurile anti-COVID-19: Am fost un idiot Trump refuza sa poarte masca de protectie Boris Johnson, adept al imunizarii colective, zace acum pe un pat de spital

David Clark, ministrul Sanatatii din Noua Zeelanda, s-a catalogat drept idiot, dupa ce a incalcat regulile de izolare din propria tara si s-a dus cu familia la plaja. El a admis ca deplasarea a fost o .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )