Libnet.ro
UNICEF

11:00

Purtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice din judetul Prahova

România Liberă România Liberă,
Purtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice din judetul Prahova

Autoritatile din judetul Prahova au decis, marti, ca purtarea mastii de protectie sa devina obligato. continuă pe România Liberă

De marti, purtarea mastilor de protectie devine obligatorie si in Bacau

Purtarea mastilor de protectie devine obligatorie incepand de marti si in Bacau. Se pot folosi esarfe, masti din panza sau orice alte tipuri de protectie care sa acopere nasul si gura.

Coronavirus: Un alt judet din Romania unde purtarea mastilor de protectie este obligatorie, de marti

Purtarea mastilor de protectie va fi obligatorie in judetul Bacau in toate spatiile publice, incepand de marti. O astfel de decizie a fost luata si de administratiile judetelor Maramures, Iasi, Galati si Valui.

Purtarea mastii de protectie in spatiul public a devenit obligatorie in municipiul Buzau

Incepand de luni, 6 aprilie 2020, purtarea mastii de protectie in spatiul public a devenit obligatorie in municipiul Buzau. Acolo unde nu se poate, pot fi folosite alte materiale de protectie.

Purtarea mastii, obligatorie incepand de luni, 6 aprilie, in spatiile publice

Primaria Municipiului Calarasi aduce la cunostinta cetatenilor ca, potrivit unei Hotarari a Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta, incepand de luni, 6 aprilie 2020, in spatiile publice se instituie obligativitatea purtarii unor mijloace de protectie a gurii si nasului.

Seful DSU recomanda purtatul mastii de protectie pentru nas si gura, in spatiile publice

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, spune ca autoritatile au inceput sa recomande purtatul mastii sau al altor forme de material de protectie pentru nas si gura, in spatiile publice, intrucat dovezile recente arata ca acest comportament poate reduce raspandirea virusului care cauzeaza COVID-19 in comunitate.

De vineri, mastile de protectie devin obligatorii si in Prahova Autoritatile din mai multe judete au luat aceasta masura

Purtarea mastilor de protectie devine obligatorie de vineri si in judetul Prahova, care devine al noualea in care se instituie aceasta obligativitate. O astfel de decizie a fost luata si de administratiile judetelor Bacau, Maramures, Iasi, Galati sau Vaslui.

Prahovenii obligati sa poarte masca pe strada. Ce solutii ai daca nu gasesti masti chirurgicale in farmacie

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Prahova a decis ca purtarea mastilor de protectie sa devina obligatorie in spatiile publice din judet.

Primul oras din Romania in care purtarea mastilor devine obligatorie

Incepand de luni, 6 aprilie, galatenii vor fi obligati sa poarte masti cand ies din casa.

Primul oras din Romania unde gura si nasul trebuie obligatoriu acoperite la iesirea din casa

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) a decis ca se impune purtarea mijloacelor de protectie a gurii si a nasului in spatiile publice de catre totii cetatenii din judet, se arata intr-o informare transmisa de Prefectura Galati.

Purtarea mastilor in afara locuintei, obligatorie in sase judete din Romania

Autoritatile locale din sase judete au luat pana luni dimineata decizia ca oamenii sa poarte masti sau alte forme de protectie a cailor respiratorie in afara locuintei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )