Libnet.ro
UNICEF

01:05

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Alba Iulia: Mai multe asistente au fost depistate cu coronavirus

B1 B1,
Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Alba Iulia: Mai multe asistente au fost depistate cu coronavirus

Mai multe asistente ale spitalului din Alba Iulia au fost confirmate cu Covid19, in ancheta epidemiologica, care a fost deschisa in urma unuicurs de perfectionare organizat recent de Sanitas. Patru. continuă pe B1

Ancheta extinsa la spitalul din Alba Iulia. Mai multe asistente au participat la un curs unde nu s-au respectat regulile sanitare

La nivelul Spitalului Judetean Alba este in derulare o ampla ancheta epidemiologica dupa ce mai mult de 15 asistente auparticipat la un curs de perfectionare organizat de SANITAS, unde nu s-ar fi respectat masurile sanitare.

Focar de coronavirus la Spitalul Judetean Alba. Peste 20 de medici si asistente au fost testati pozitiv

Mai multi medici si asistente din cadrul Spitalului Judetean de Urgente din Alba Iulia au fost confirmati cu noul coronavirus.

Focarul de COVID-19 de la Spitalul Judetean Alba: 30 de angajati, dintre care 5 medici si 15 asistenti, testati pozitiv

Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia s-a decis testarea tuturor angajatilor, personal medico-sanitar, dar si tehnic economic si socio-administrativ, rezultand un total de 30 de persoane infectate.

Noua pacienti cu COVID-19, internati la Spitalul Judetean Alba, au votat cu urna mobila

Un numar de 21 de pacienti ai Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia si-au exercitat, duminica, dreptul de vot prin intermediul urnei mobile.

Alegeri locale 2020. Candidatii care s-au inscris pentru Consiliul Judetean Alba. Cine poate ataca suprematia PNL

Zece formatiuni politice au depus liste pentru Consiliul Judetean Alba. De asemenea, in competitia pentru functia de presedinte al institutiei s-au inscris opt candidati.

Situatie complicata in noul Consiliu Local de la Alba Iulia. Au intrat trei partide si un independent. Majoritatea ar putea fi decisa de PSD

PNL pierde si majoritatea in Consiliul Local Alba Iulia, dupa ce a pierdu functia de primar, dar are cel mai mare scor electoral la nivelul municipiului.

Vicepresedinte PNL Alba: La Alba Iulia, deciza corecta este sa intram in opozitie la actuala administratie USR PSD

PNL ar putea putea intra in opozitie la Alba Iulia, un fief traditional al liberalilor in Transilvania. Anunsul a fost facut de vicepresedintele organizatiei, Florin Roman.

VIDEOPui de vulpe omorat din greseala cu tranchilizant de angajatii serviciului de ecarisaj al Primariei Alba Iulia

Un pui de vulpe, descoperit luni dimineata de un barbat pe o strada din Alba Iulia, a fost ucis din greseala cu o doza de tranchilizant de angajatii Serviciului de Gestionare a Cainilor fara Stapan al Primariei Alba Iulia.

Candidatul USR PLUS pentru Primaria Alba Iulia, Gabriel Plesa, castiga alegerile locale

Gabriel Plesa, candidatul USR PLUS pentru primaria Alba Iulia a castigat alegerile locale intr-un fief liberal, potrivit numaratoarei paralele. PNL a pierdut intr-unul dintre cele mai importante fiefuri din.

Spitalul Judetean de Urgenta din Timisoara, desemnat Spitalul Anului in Romania. Cine a castigat distinctia echipa medicala a anului

Spitalul Judetean de Urgenta Pius Brinzeu, cel mai mare spital din Timisoara, a primit titlul de Spitalul Anului in Romania, cea mai mare competitie dedicata unitatilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )