Libnet.ro
UNICEF

14:30

Situatie complicata in noul Consiliu Local de la Alba Iulia. Au intrat trei partide si un independent. Majoritatea ar putea fi decisa de PSD

Adevărul Adevărul,
Situatie complicata in noul Consiliu Local de la Alba Iulia. Au intrat trei partide si un independent. Majoritatea ar putea fi decisa de PSD

PNL pierde si majoritatea in Consiliul Local Alba Iulia, dupa ce a pierdu functia de primar, dar are cel mai mare scor electoral la nivelul municipiului. continuă pe Adevărul

Vicepresedinte PNL Alba: La Alba Iulia, deciza corecta este sa intram in opozitie la actuala administratie USR PSD

PNL ar putea putea intra in opozitie la Alba Iulia, un fief traditional al liberalilor in Transilvania. Anunsul a fost facut de vicepresedintele organizatiei, Florin Roman.

VIDEOPui de vulpe omorat din greseala cu tranchilizant de angajatii serviciului de ecarisaj al Primariei Alba Iulia

Un pui de vulpe, descoperit luni dimineata de un barbat pe o strada din Alba Iulia, a fost ucis din greseala cu o doza de tranchilizant de angajatii Serviciului de Gestionare a Cainilor fara Stapan al Primariei Alba Iulia.

Scandalul panourilor electorale de la Alba Iulia: DNA a clasat o acuzatie si a trimis cauza inapoi la Parchetul de pe langa Judecatorie

Telenovela scandalului privind panourile electorale de la Alba Iulia continua. DNA a clasat una dintre fapte si a trimis dosarul la Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia.

Prima reactie a candidatului PNL care a pierdut surprinzator Primaria Alba Iulia

Voicu Paul, primarul interimar in exercitiu, a avut prima reactie de la pierderea alegerilor pentru functia de primar al Municipiului Alba Iulia, sub forma unei postari pe Facebook.

Se profileaza o mare surpriza la Alba Iulia. USR PLUS are prima sansa sa castige Primaria in dauna PNL

Asa cum era de asteptat lupta electorala se anuna foarte stransa la Alba Iulia, intre candidatul PNL, Voicu Paul si cel al Aliantei USR PLUS, Gabriel Plesa.

VIDEO Derapaj al fostului primar din Alba Iulia la adresa candidatului USR PLUS: Tradatorii sunt judecati sumar si executati

Fostul primar al municipiului Alba Iulia, europarlamentarul Mircea Hava, a votat duminica, la Scoala Generala nr. 7 din cartierul Cetate. Hava nu a ratat ocazia sa il atace pe candidatul USR, care a plecat de la PNL, unde nu era sustinut pentru candidatura.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru Primaria Alba Iulia: zece propuneri, dintre care doar doua cu sanse

Functia de primar al municipiului Alba Iulia este disputata de zece candidati. Dintre acestia, batalia se da, practic, intre doi reprezentanti ai unor partide care in alte zone ale tarii au format aliante impotriva candidatilor PSD.

Muzeul Copilului de la Alba Iulia, proiect unic in Romania, realizat din fonduri europene. Licitatia pentru contractarea lucrarilor, demarata

Realizarea proiectului privind Muzeul Copilului de la Alba Iulia parcurge o noua etapa. Primaria a scos la licitatie lucrarile de proiectare si executie a complexului multifunctional destinat activitatilor educative, recreative si socio culturale.

Candidatul USR PLUS pentru Primaria Alba Iulia, Gabriel Plesa, castiga alegerile locale

Gabriel Plesa, candidatul USR PLUS pentru primaria Alba Iulia a castigat alegerile locale intr-un fief liberal, potrivit numaratoarei paralele. PNL a pierdut intr-unul dintre cele mai importante fiefuri din.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Alba Iulia

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Alba Iulia? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )