Libnet.ro
UNICEF

20:30

Focar de COVID-19 la spitalul municipal din Cluj Napoca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Focar de COVID-19 la spitalul municipal din Cluj Napoca

Doisprezece angajati ai Spitalului Municipal Cluj-Napoca au fost confirmati cu noul coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Focar de COVID-19 la spitalul municipal din Cluj Napoca. 12 cadre medicale, infectate

12 cadre medicale de la Spitalul Municipal Cluj-Napoca, devenit de curand unitate COVID-19, au fost confirmate cu noul coronavirus.

COVID-19: Focar de coronavirus la spitalul municipal Cluj-Napoca: 12 cadre medicale de la ATI, depistate pozitiv

Un focar de coronavirus a izbucnit la spitalul municipal Cluj-Napoca, unde 12 cadre medicale au fost depistate, pana acum, pozitive cu noul coronavirus. Unitatea medicala a fost transformata de curand in spital.

Medic de la Spitalul Municipal Fetesti, ucis de coronavirus. Alte 25 de cadre medicale sunt infectate

Sefa Compartimentului de Primiri Urgente de la spitalul municipal Fetesti s-a stins din viata la doar 48 de ani, dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus. Medic de la Spitalul Municipal Fetesti,.

in Cluj-Napoca sunt analizate noi masuri anti-covid

Municipiul Cluj-Napoca a depasit ponderea de 3 persoane la mia de locuitori infectate cu COVID-19 si urmeaza sa fie analizate masurile care se vor lua, potrivit Institutiei Prefecuturii Cluj, potrivit g4media.

Orasul Cluj-Napoca a depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Cluj-Napoca a depasit, luni, 19 octombrie, rata de 3 cazuri de COVID la 1. 000 de locuitori, potrivit.

Cluj Napoca a depasit pragul de 3 cazuri la mia de locuitori Ce decizii a luat prefectul Mircea Abrudean

Cluj Napoca, Gherla si Floresti au depasit pragul de 3 cazuri la mia de locuitori. in consecinta, prefectul Mircea Abrudean va lua masurile care se impun in aceasta situatie, dupa sedinta de marti a.

Expozitie online de fluturi exotici la o universitate clujeana

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca UBB) va organiza, in perioada 19-30 octombrie 2020, cea de-a patra editie a expozitiei de fluturi vii intitulata Petale zburatoare, care va putea fi vizitata exclusiv online.

CORONAVIRUS |Un medic ATI din Cluj ii trateaza pe pacientii romani dupa metodele invatate in Italia. Rata de supravietuire este cea mai ridicata

Un medic de la terapie intensiva din Cluj ii trateaza pe pacientii romani dupa metodele pe care le-a invatat in spitalele din Italia, rata de supravietuire din sectia lui fiind una dintre cele mai ridicate di.

Rata de infectare a depasit 3 la mie la Cluj. Ce masuri ar urma sa fie luate

Autoritatile locale au anuntat ca municipiul Cluj-Napoca a depasit pragul de 3 cazuri de COVID la 1. 000 de locuitori. Marti, 20 octombrie, ar urma sa fie adoptate noi restrictii.

Cati litri de benzina cumperi in Europa din salariul mediu: situatia jalnica din Bucuresti si Cluj Napoca

Daca erai in cautarea unui motiv suplimentar pentru a pleca din Romania, este suficient sa te uiti la pretul pe care il platim pe benzina raportat la salariul mediu. Situatia in Europa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )