Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cluj Napoca a depasit pragul de 3 cazuri la mia de locuitori Ce decizii a luat prefectul Mircea Abrudean

B1 B1,
Cluj Napoca a depasit pragul de 3 cazuri la mia de locuitori Ce decizii a luat prefectul Mircea Abrudean

Cluj Napoca, Gherla si Floresti au depasit pragul de 3 cazuri la mia de locuitori. in consecinta, prefectul Mircea Abrudean va lua masurile care se impun in aceasta situatie, dupa sedinta de marti a. continuă pe B1

Orasul Cluj-Napoca a depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Cluj-Napoca a depasit, luni, 19 octombrie, rata de 3 cazuri de COVID la 1. 000 de locuitori, potrivit.

Bilantul infectarilor cu SARS-CoV-2: 3.920 de noi cazuri in 24 de ore. Bucurestiul a depasit pragul de 3 la mia de locuitori imbolnaviti

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 180. 388 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 3920 de noi imbolnaviri din doar 19. 500 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 5. 872 decese, din care 60 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 749.

in Cluj-Napoca sunt analizate noi masuri anti-covid

Municipiul Cluj-Napoca a depasit ponderea de 3 persoane la mia de locuitori infectate cu COVID-19 si urmeaza sa fie analizate masurile care se vor lua, potrivit Institutiei Prefecuturii Cluj, potrivit g4media.

Focar de COVID-19 la spitalul municipal din Cluj Napoca

Doisprezece angajati ai Spitalului Municipal Cluj-Napoca au fost confirmati cu noul coronavirus.

Focar de COVID-19 la spitalul municipal din Cluj Napoca. 12 cadre medicale, infectate

12 cadre medicale de la Spitalul Municipal Cluj-Napoca, devenit de curand unitate COVID-19, au fost confirmate cu noul coronavirus.

COVID-19: Focar de coronavirus la spitalul municipal Cluj-Napoca: 12 cadre medicale de la ATI, depistate pozitiv

Un focar de coronavirus a izbucnit la spitalul municipal Cluj-Napoca, unde 12 cadre medicale au fost depistate, pana acum, pozitive cu noul coronavirus. Unitatea medicala a fost transformata de curand in spital.

Rata de infectare a depasit 3 la mie la Cluj. Ce masuri ar urma sa fie luate

Autoritatile locale au anuntat ca municipiul Cluj-Napoca a depasit pragul de 3 cazuri de COVID la 1. 000 de locuitori. Marti, 20 octombrie, ar urma sa fie adoptate noi restrictii.

Scolile din Sfantu Gheorghe trec in scenariul rosu, dupa ce rata de infectare Covid a depasit 3 la mia de locuitori

Incidenta cazurilor de COVID-19 a depasit rata de 3 la 1. 000 de locuitori in municipiul Sfantu Gheorghe, iar autoritatile au dispus, luni, obligativitatea purtarii mastilor de protectie in toate spatiile publice inchise si deschise. De asemenea, toate unitatile de invatamant trec la scenariul rosu, relateaza Agerpres.

Mai putine cazuri noi de COVID-19 la Cluj. Scadere notabila fata de ultima zi

Pentru prima data in ultimele zile, numarul cazurilor noi incepe sa scada in judetul Cluj. Fata de ieri, numarul noilor cazuri este cu 40% mai mic.

Coronavirus in lume: Numarul cazurilor de Covid-19 a depasit pragul de 40 de milioane, la nivel global

Numarul total al imbolnavirilor cu Covid-19 a depasit luni pragul de 40 de milioane la nivel mondial, potrivit ultimului bilant Reuters care noteaza ca statele din emisfera nordica se confrunta cu un nou val al pandemiei in contextul in care se apropie iarna.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )