Libnet.ro
UNICEF

07:00

Focare de Covid la doua camine de batrani din Cluj. Politistii au deschis dosar penal

B1 B1,
Focare de Covid la doua camine de batrani din Cluj. Politistii au deschis dosar penal

Inca un focar de coronavirus a fost depistat joi la un centru pentru ingrijirea persoanelor in varsta situat in localitatea clujeana Gilau, dupa ce miercuri un focar similar, la un alt centru detinut de. continuă pe B1

Un nou focar de coronavirus la un camin de batrani din Cluj

Un nou focar de coronavirus a fost depistat la un camin de batrani din Cluj, unde 49 dintre ei au fost testati pozitiv. in ultimele 24 de ore au fost identificate 1. 713 noi cazuri de infectati cuCOVID-19,.

Focar de coronavirus la un centru de batrani din Cluj: Sunt infectati aproape 50 de varstnici si angajati

Un focar de COVID-19 a fost inregistrat la un centru de varstnici din localitatea clujeana Dezmir, unde au fost confirmati pozitiv aproape 50 de varstnici si angajati.

Ce a aparut pe asfaltul strazilor din Cluj. Oamenii sunt uluiti ca pe Emil Boc l-a dus capul la asa ceva

Firea sa ia exemplu! Ce a aparut pe asfaltul strazilor din Cluj intrece orice imaginatie. Emil Boc, laudat de toata lumea pentru ce a reusit sa faca. Locurile libere de parcare, identificate direct de pe telefon, la Cluj in ultmii ani, orasul Cluj-Napoca a inregistrat o crestere incredibila in ceea ce priveste calitatea vietii cetatenilor.

Doi batrani din Piatra-Neamt au fost raniti in urma unei explozii produse in locuinta lor

Doi batrni din Piatra Neamt au fost raniti miercuri, intr-o explozie ce a avut loc in locuinta lor. Cele doua persoane aveau 81, respectiv 80 de ani. Explozia din locuinta celor doi soti s-a produs din.

Un politist a dezumflat rotile unei dube blocate intr-un pasaj, in Cluj

Un sofer din cluj, aflat la volanul unei dube, nu si-a dat seama ca inaltimea masinii sale este prea mare pentru a trece pe sub un pasaj. Cand a intrat pe sub grinda din beton, duba a ramas blocata, iar soferul a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Cum afecteaza pandemia de Covid-19 educatia copiilor din intreaga lume (Banca Mondiala)

Pandemia de Covid-19, care a dus la inchiderea scolilor, ameninta sa stearga progresele importante realizate in ultimul deceniu in materie de educatie si sanatate, in special in cele mai sarace tari, spune miercuri Banca Mondiala, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )