Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fond de investitii de 500 milioane euro pentru firmele din Europa Centrala si de Est, mai ales din Polonia si Romania

Hotnews Hotnews,
 Fond de investitii de 500 milioane euro pentru firmele din Europa Centrala si de Est, mai ales din Polonia si Romania

Grupul international Abris, care a investit in firme locale precum compania de curierat Urgent Cargus sau fabrica de hartie Pehart, deschide un nou fond de investitii in valoare de 500 de milioane de euro, bani la care vor avea acces firme din Europa Centrala si de Est, in special din Polonia si Romania, dupa cum au anuntat reprezentantii fondului. Ce firme pot obtine investitii de pana la 75 de milioane de euro de la acest fond. continuă pe Hotnews

Cinci producatori de componente auto, amendati cu 34 milioane euro pentru cartel

Comisia Europeana a anuntat, ieri, ca a aplicat amenzi totale de 34 de milioane de euro producatorilor de componente auto Tokai Rika, Takata, Autoliv, Toyoda Gosei si Marutaka, pentru ca s-au inteles intre ei pentru fixarea preturilor, informeaza Agerpres.

Business report: Drumul catre nicaieri - modificarile fiscale care dau peste cap economia; Inca 2 milioane euro pentru studiul de fezabilitate invizibil al autostrazii Sibiu-Pitesti; Romania, din nou tigrul Europei - rata copiilor expusi riscului saracie

Cel mai mare profit al sistemul bancar dupa criza: 4,1 miliarde de lei la noua luni. Dupa performantele din 2016 si seriile de cresteri din trimestrul I si II, sistemul bancar romanesc inregistreaza un nou record. Cu fix 30 de zile lucratoare inainte de aplicarea noii fiscalitati, planurile companiilor pe 2018 sunt blocate de lipsa normelor de aplicare. Companiile mari si mici nu isi pot face bugetele decat aproximativ.

Chinezii de la CEFC vor sa cumpere CME, proprietarul Pro TV, pentru 500 milioane de euro (surse)

Grupul chinez din domeniul energiei CEFC, care in luna decembrie 2016 a semnat un acord pentru preluarea pachetului majoritar la KMG International, s-a aliat cu grupul financiar ceh Penta Investments pentru a prelua Central European Media Enterprises, proprietarul Pro TV, de la gigantul media american Time Warner, au declarat miercuri mai multe surse din apropierea acestui dosar, pentru agentia Reuters, preluata de Agerpres.

De Black Friday, peste 500 de clienti PIATRAONLINE au cumparat piatra naturala in valoare de 500.000 Euro (P)

Oferind un discount de pana la 80% la peste 1. 000 kilograme de piatra aflata la promotie, PIATRAONLINE a realizat vanzari de peste 500. 000 Euro pentru materiale din piatra naturala de Black Friday. Clientii au ales modelele din piatra atat din showroom, unde traficul a fost constant pe tot parcusul zilei cat si online, unde compania a inregistrat un numar record de accesari/zi, adica peste 25. 000 de vizitatori unici. Echipa de la call-center a preluat peste 2000 de apeluri in cele 12 ore de functionare.

Abris, fonduri de 500 mil. euro. In ce domenii va investi?

Fondul de private equity Abris Capital Partners, care sarbatoreste zece ani de activitate in Europa Centrala si de Est CEE), a atras 500 de milioane de euro de la investitori internationali. in linie cu strategia Abris, noile fonduri vor.

Ministerul pentru Fonduri Europene: 39 de milioane de euro pentru 94 de kilometri de drumuri in judetul Bacau

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, a semnat joi un contract de finantare pentru proiectul Regiunea Nord-Est - Axa rutiera strategica 3: Neamt-Bacau, prin care 94 de kilometri de drum judetean vor fi modernizati. Proiectul are o valoare de 39 de milioane de euro.

Enel vrea sa investeasca 565 milioane euro in infrastructura si retelele din Romania

Enel va investi 565 milioane euro in infrastructura si retelele de pe piata din Romania, in perioada 2018-2020, au anuntat, ieri, reprezentantii companiei italiene, intr-o conferinta de presa, conform Agerpres.

Investitie in infrastructura rutiera. S-a semnat contractul de 10 milioane de euro pentru modernizarea DJ 211

Inca un drum din judetul Calarasi intra in modernizare. Reabilitarea DJ211 D tronson DN 21 Stefan Voda) Libertatea DN3B Dichiseni) km 13+500 km 41+500 va costa 10 milioane de euro, iar contractul pentru realizarea investitiei a fost deja semnat de Consiliul Judetean Calarasi.

Comisia Europeana aloca 28 milioane de euro pentru reconstructia economica in Umbria

Comisia Europeana va aloca 28 milioane de euro din fondurile politicii de coeziune pentru relansarea activitatii economice in regiunea Umbria, din Italia, afectata de cutremure majore, potrivit unui comunicat al forului comunitar.

Romania risca sa plateasca milioane de euro pentru modul in care a fost gestionata redresarea Hidroelectrica

Romania va afla in curand daca va trebui sa plateasca daune de milioane de euro firmelor carora Remus Borza, administrator judiciar al Hidroelectrica in perioada insolventei, le-a reziliat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )